Meniu

BILETUL din 11 Iulie. Primim cotă 1 după egalul Italiei


BILETUL ZILEI - 11.07.2021

Italia - Anglia 1-1 (0-1)
V1 - COTĂ 2.06 (ANULAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.06

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 11.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Victorie Italia fără egal (V1) - COTĂ 2.06

Ce turneu au făcut italienii! Fără să pornească ca mari favoriți la startul Euro, elevii lui Mancini s-au calificat în finală fără foarte mari emoții. Mai mult, pe traseu au reușit să elimine Belgia și Spania, având jumătatea mai grea de tablou de la acest turneu. Anglia a jucat aproape perfect în apărare tot campionatul, dar a arătat dificultăți la finalizare și chiar dacă a dominat destul de clar meciul cu Danemarca rămâne cu pata de a se fi calificat în finală grație unui penalty inventat. În plus, dacă în partida cu danezii englezii au egalat și au trimis meciul în prelungiri grație unui autogol, în confruntarea cu super defensiva italiană ar putea apărea mult mai multe probleme în a găsi golul. Chiar dacă defensiva engleză a arătat foarte bine la acest Euro, trebuie menționat că nici nu prea a prins adversari în formă - Germania este o umbră a fostei campioane mondiale, Croația nu mai amintește nici ea de vicecampioana de acum 3 ani, iar Cehia și Scoția nu sunt totuși forțe ale continentului. Ne așteptăm ca Italia să fie echipa mai bună și poate chiar să câștige în timpul regulamentar. Pentru siguranță, mergem pe varianta V1, în care la egal ni se returnează miza.

PUNCTE CHEIE:

  • În precedentele 3 întâlniri directe, Italia are o victorie și două egaluri. De altfel, Italia a pierdut o singură dată în fața Angliei în ultimii 40 de ani, în cele 11 întâlniri directe;
  • Italia are o serie impresionantă de 33 de meciuri fără înfrângere, din care doar 7 egaluri și 26 de victorii;
  • Italia a primit doar 3 goluri în ultimele 18 meciuri;
  • Anglia are mari probleme în a înscrie, așa cum a arătat cu Scoția, Danemarca, Cehia, Austria și România (când a marcat cel mult o dată, deși a avut posesie și multe șuturi la poartă);
  • Anglia a confirmat rar împotriva adversarilor valoroși - nu a învins Danemarca în ultimele 3 directe (o înfrângere și două egaluri), a pierdut cu Belgia și Spania și a terminat la egalitate cu Olanda și Elveția.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro