Meniu

BILETUL din 13 Iunie. Cota 2.00 câștigată fără emoții.


BILETUL ZILEI - 13.06.2021

Urawa - V. Kobe 2-2 (2-1)
1X - COTĂ 1.46 (CÂȘTIGAT)

Bodo/Glimt - Mjondalen 2-0 (1-0)
1 - COTĂ 1.40 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.01

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 13.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Urawa nu pierde (1X) - COTĂ 1.46

Urawa a debutat bine în optimile Cupei, câștigând primul meci din dubla cu Kobe (2-1, chiar pe terenul lui Kobe). Pornește așadar cu prima șansă la calificare, iar jocul bun arătat în ultimele meciuri le dă mari speranțe gazdelor că rezultatul poate să fie unul favorabil. Kobe în schimb nu traversează cea mai bună perioadă și face deplasarea la un adversar pe terenul căruia a reușit foarte rar să câștige. Așadar, credem că Urawa va reuși să își mențină avantajul din tur și să nu piardă această partidă.

PUNCTE CHEIE:

  • Urawa este neînvinsă în ultimele 9 meciuri și are doar două înfrângeri în ultimele 17 partide;
  • Și pe teren propriu echipa se descurcă excelent și a acumulat 7 victorii și două egaluri în ultimele 9 partide;
  • Urawa nu a primit gol în ultimele 6 partide pe teren propriu;
  • În ultimele 10 deplasări la Urawa, Kobe a reușit o singură victorie;
  • V. Kobe vine după o serie modestă, cu doar 3 victorii în ultimele 14 meciuri (alături de 7 egaluri și 4 înfrângeri);
  • Urawa s-a impus în ultimele 3 întâlniri directe, chiar dacă două dintre ele au fost pe terenul lui Kobe.

② Bodo/Glimt câștigă (1) - COTĂ 1.40

Bodo/Glimt a pierdut șefia clasamentului pentru prima dată după mai bine de un an după ce în ultima etapă a mai bifat o premieră - primul meci fără gol marcat în înfrângerea 0-1 de la Odd. Totuși, echipa a beneficiat acum de o pauză de două săptămâni iar revenirea pe propriu teren este un mare avantaj, căci puține au fost formațiile care au avut vreo replică pe terenul campioanei (sezonul trecut Bodo/Glimt a câștigat toate meciurile jucate acasă).

Mjondalen este o echipă modestă ce a evitat la baraj retrogradarea și în sezonul trecut, iar jocul pe teren străin este absolut dezastruos - în ultimul an și jumătate au reușit doar 3 victorii și au suferit nu mai puțin de 17 înfrângeri. Chiar dacă Bodo/Glimt nu mai este echipa din sezonul trecut, este greu de crezut că Mjondalen o poate încurca.

PUNCTE CHEIE:

  • În partidele oficiale, Bodo/Glimt are 10 victorii și un egal în ultimele 11 confruntări directe;
  • Bodo/Glimt are o serie remarcabilă de 18 victorii și două egaluri în ultimele 20 de meciuri jucate acasă. Din toate aceste 20 de meciuri, unul singur a consemnat doar un gol în dreptul gazdelor, restul bifând de fiecare dată cel puțin două reușite;
  • Mjondalen este o echipă fragilă în deplasare, unde a suferit 11 înfrângeri în ultimele 14 partide.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro