Meniu

BILETUL din 14 Februarie. FCSB continuă criza și pierde surprinzător.

Chiar dacă nu a impresionat în ultimele meciuri, FCSB pornește clar ca favorită în fața lui Hermannstadt, echipă pe care o domină clar în întâlnirile directe. Lille continuă lupta la titlu și își poate măcar consolida poziția de Liga Campionilor în fața mult mai modestei Brest.

BILETUL ZILEI - 14.02.2021

Hermannstadt - FCSB 1-0 (1-0)
2 - COTĂ 1.47

Lille - Brest 0-0
1 - COTĂ 1.55


COTĂ TOTALĂ - 2.28 (PIERDUTĂ)

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 14.02

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① FCSB câștigă (2) - COTĂ 1.47

FCSB-ul a reușit să își păstreze prima poziție cu mult noroc, după ce de fiecare dată când s-a încurcat în ultimele etape CFR-ul a imitat-o. Trupa antrenată de Toni Petrea nu se mai poate baza pe noroc multă vreme, așa că are mare nevoie de o victorie în fața Hermannstadt-ului pentru a păstra fotoliul de lider.

Hermannstad pare într-o criză fără ieșire și a ajuns pe penultimul loc din clasament, cu doar un punct peste codașa Iași. Trupa antrenată în prezent de Liviu Ciubotariu a adunat doar 3 victorii în cele 22 de etape (cele mai puține dintre toate echipele de Liga I) și cu siguranță se va lupta la retrogradare în play-out.

  • FCSB a câștigat ultimele 6 întâlniri directe, ultima cu un sec 5-0 (golaveraj general 21-5);
  • Hermannstadt nu are nici o victorie în ultimele 10 meciuri (5 egaluri și 5 înfrângeri), interval în care a marcat doar 7 goluri (cel mai slab palmares din Liga I);
  • Hermannstadt a pierdut precedentele 4 întâlniri cu candidatele la titlu (CFR, Craiova și FCSB), reușind să înscrie un singur gol;
  • FCSB are cel mai bun atac din campionat, cu 48 de goluri marcate în 22 de etape.

② Lille câștigă (1) - COTĂ 1.55

Cu siguranță, aproape nimeni nu ar fi anticipat că după 24 de etape liderul din Franța va fi Lille. În plus, gazdele de astăzi au avut un parcurs excelent și în grupele Ligii Europa unde au terminat pe locul 2, calificându-se în primăvara europeana. Brest este tehnic o echipă fără adversari - prea departe pentru a spera la un loc de cupe europene, la o distanță relativ sigură pentru a nu-și face griji privind retrogradarea, oaspeții ofertă jocuri spectaculoase, cu multe goluri. Din aceste motive, credem că liderul va reuși să se impună.

  • Lille a câștigat ultimele 7 meciuri, interval în care a primit un singur gol;
  • Lille a câștigat 8 din ultimele 11 meciuri de campionat jucate acasă, iar singurele echipe neînvinse au fost PSG, Lyon (cu care a terminat la egalitate) și Angers (cu care a pierdut);
  • Brest a pierdut 4 din ultimele 6 deplasări (și a terminat alte două la egalitate). În plus, în ultimele 10 deplasări de campionat au 7 înfrângeri - au plecat neînvinși doar de la Strasbourg, Lyon și Metz;
  • Brest a obținut doar 8 puncte în cele 12 deplasări din actualul sezon de Ligue 1 (doar Nantes și Lorient au un palmares mai slab pe teren străin).

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro