Meniu

BILETUL din 14 Noiembrie. Am spart ghinionul!

BILETUL ZILEI - 14.11.2021

Portugalia - Serbia 1-2 (1-1)
TG2+ - COTĂ 1.25 (CÂȘTIGAT)

Liechtenstein - România 0-2 (0-1)
VSO - COTĂ 1.65 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.06

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 14.11

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

① Se marchează cel puțin două goluri (TG2+) - COTĂ 1.25

Portugalia a reușit un egal modest în deplasarea din Irlanda și, chiar dacă a egalat Serbia în fruntea grupei (are chiar avantajul golaverajului) va avea de tras pentru a-și asigura prima poziție la finalul calificărilor și, implicit, calificarea automată. În ciuda armatei de vedete, Portugalia a expediat doar două șuturi pe spațiul porții irlandeze, dar dorința de calificare este în mod cert uriașă, mai ales că acesta ar reprezenta aproape sigur ultimul Mondial pentru Cristiano Ronaldo.

Sărbii sunt surpriza plăcută a grupei și, după ce au ratat lamentabil prezența la Euro, au o șansă excelentă de a participa la turneul din Qatar, demonstrând și o formă de invidiat. La fel ca în urmă cu două luni, reprezentativa Serbiei a câștigat la pas, 4-0, meciul contra viitoarei gazde a Mondialului. Cu o mare forță ofensivă, este clar că oaspeții nu se vor deplasa în Portugalia pentru a trage de un 0-0 care doar le-ar cimenta locul secund (pe care oricum nu îl pot pierde) și vor oferi, foarte probabil, un adevărat spectacol.

PUNCTE CHEIE:

  • 9 din ultimele 11 meciuri ale Portugaliei au adus chiar minim 3 goluri pe tabelă, Ronaldo & co marcând de cel puțin două ori în fiecare din aceste 9 meciuri;
  • 9 din ultimele 11 meciuri ale Serbiei au confirmat minimul de două goluri pe tabelă;
  • Toate cele 7 întâlniri directe au bifat chiar selecția GG. Precedentele două, ambele recente, au adus chiar minim două goluri pentru fiecare echipă.
Bonus Superbet



② România câștigă fără să primească gol (VSO) - COTĂ 1.65

Tricolorii au ratat o șansă incredibilă în a-și asigura locul secund după ce au terminat doar la egalitate, 0-0, pe teren propriu cu Islanda. Dependenți acum de rezultatul Macedoniei (care nu trebuie să învingă Islanda), românii sunt obligați măcar să învingă Liechtenstein pentru a avea dreptul să mai spere. Dacă e să vedem însă vreun lucru pozitiv, e că apărarea și-a făcut bine treaba iar islandezii nu au șutat pe spațiul porții noastre.

Despre modesta Liechtenstein, care tocmai a fost spulberată cu 0-9 de Germania, nu sunt multe lucrui de spus. Practic fără atac (doar două goluri marcate în cele 9 meciuri din grupe) și cu o apărare la fel de eficientă ca umbrela de soare împotriva tornadei, Liechtenstein își găsește bucuria doar în punctele adunate cu echipe precum San Marino sau Gibraltar. Cea mai mare performanță a venit într-un amical din 2020 când au învins cu 2-1 Luxemburgul într-o partidă amicală. Am mai putea adăuga aici o remiză cu Grecia și alte 3 cu Armenia, însă aici se termină reușitele adversarei de duminică.

PUNCTE CHEIE:

  • Liechtenstein are 12 înfrângeri și 3 egaluri în ultimele 15 meciuri. Rezultatele de egalitate sunt cu San Marino, Gibraltar și Armenia, arătând nivelul la care se situează echipa. În aceste 15 partide, modesta Liechtenstein a înscris doar de 4 ori (câte un gol cu Feroe, Islanda, Armenia și Gibraltar). Pe teren propriu are doar două goluri în ultimele 11 meciuri (9 înfrângeri și două egaluri)
  • Chiar și în grupa de Liga Națiunilor, unde adversare au fost Gibraltar și San Marino, a terminat pe locul secund, cu doar 3 goluri marcate în cele 4 meciuri;
  • E greu de găsit rezultate fotbalistice ale Liechtensteniului, mai ales în partide oficiale. Are totuși o victorie într-un amical cu Luxemburg și un egal cu Grecia;
  • Cu doar 8 goluri primite în cele 9 meciuri jucate, România are o defensivă compactă, problema fiind dată însă de ineficiența atacului;
  • În cele 5 meciuri disputate de-a lungul timpului, tricolorii au primit un singur gol și au câștigat de fiecare dată fără emoții.

Credeai că asta e tot? Ia-ți cafeaua, că mai avem ponturi!

Ponturi Portugalia - Serbia

Ponturi Spania Suedia

BILETUL din 15 Noiembrie.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro