Meniu

BILETUL din 15 August. Farmecul vișiniu ne-a dublat banii


BILETUL ZILEI - 15.08.2021

Rapid - FCSB 1-0 (1-0)
1X - COTĂ 1.91 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 1.91

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 15.08

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Rapid nu pierde (1X) - COTĂ 1.91

Rapid a debutat perfect în Liga 1 și are deja 10 puncte după primele 4 etape, arătând că poate emite pretenții seriose la un loc de play-off. Mai mult, Rapidul încă nu a primit gol, deși a jucat cu echipe precum Farul sau Chindia Târgoviște. Pentru acest derby, orgoliile sunt extrem de mari iar atmosfera pe care fanii giuleșteni o vor face în tribune este de așteptat să le dea gazdelor șanse în plus pentru un rezultat mare.

FCSB-ul în schimb are parte de un nou start ratat și a fost deja eliminată din Conference League de către necunoscuții de la Shakthar Karagandy. Deși neînvinsă în campionat, FCSB nu a impresionat nici pe plan intern, mai ales că victoria din ultima etapă, 2-1 contra Gazului, a fost una norocoasă. În plus, echipa a arătat că are probleme în deplasare iar lipsa unui anternor adevărat la echipă și schimbările făcute la pauză de patron nu fac decât să destabilizeze și mai mult jocul. Așa cum se plângea și Florinel Coman, echipa nu prea mai reușește să își creeze ocazii (cele 4 goluri marcate Craiovei au venit mai ales ca urmare a unor gafe monumentale în defensiva olteantă), iar în fața unei defensive atât de bine organizată cum este cea giuleșteană vor avea mari probleme. Așa cum victoria contra Gazului a fost noroacoasă, nici egalul de la Arad nu a fost pe deplin meritat și a venit abia în prelungirile partidei. Prin urmare, nu credem că vor reuși să plece cu cele 3 puncte.

PUNCTE CHEIE:

  • Rapidul are deja 10 puncte în Liga 1 după 4 etape și încă nici un gol primit;
  • Giuleștenii joacă bine acasă, unde au pierdut doar 3 meciuri din ultimele 23 (e drept, nici adversarii nu au fost unii de top);
  • FCSB-ul are un start ratat de sezon și a dezamăgit în dubla cu Shaktar K. din Conference League, dar și în meciurile cu Botoșani, UTA și chiar cu Gaz Metan;
  • FCSB-ul nu a câștigat nici una din ultimele 5 deplasări oficiale și are doar 5 victorii în ultimele 17 meciuri pe teren străin.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro