Meniu

BILETUL din 16 Mai. Rosenborg egalează pe final


BILETUL ZILEI - 16.05.2021

Bodo/Glimt - Rosenborg 2-2 (1-1)
1 - COTĂ 2.10 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.10

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 16.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Bodo/Glimt câștigă (1) - COTĂ 2.10

Bodo/Glimt a câștigat de o manieră incredibilă titlul în sezonul trecut, cu 81 de puncte adunate în 30 de etape și un total de 103 goluri marcate (o medie de peste 3 goluri pe meci). Mai mult, echipa a marcat minim două goluri în 29 din cele 30 de etape (singurul meci fără a fost un egal, 1-1, pe terenul lui IK Start).

Rosenborg rămâne una din echipele cu pretenții la locurile de cupe europane, dar este departe acum de performanțele interne din urmă cu 3-4 ani. În plus, jocul în deplasare nu îi pres surâde, iar Bodo/Glimt este genul de echipă ce pare impatabilă pe teren propriu. De aceea, mizăm și astăzi pe o victorie a gazdelor.

PUNCTE CHEIE:

  • Bodo/Glimt a câștigat 25 din ultimele 26 de meciuri jucate acasă;
  • Ultimul meci de campionat jucat acasă pe care Bodo/Glimt nu l-a câștigat a fost pe 03.11.2019, un 2-2 cu Haugesund. De atunci, echipa a adunat 17 victorii consecutive pe teren propriu în meciurile de campionat, marcând de fiecare dată cel puțin două goluri. În total, în aceste 17 meciuri, gazdele au marcat de 65 de ori și au primit doar 11 goluri;
  • Bodo/Glimt s-a impus și în ultimele două dueluri directe;
  • Rosenborg vine după un parcurs modest în deplasare, cu doar două egaluri și 4 înfrângeri în ultimele 6 meciuri. De altfel, Rosenborg este o echipă care nu a excelat în deplasare nici în sezoanele trecute. În 30 de meciuri (în 2019 și 2020) a adunat în total doar 35 de puncte.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro