Meniu

BILETUL din 17 Octombrie. Am bifat o săptămână verde!


BILETUL ZILEI - 17.10.2021

B. Leverkusen - Bayern Munich 1-5 (0-5)
GG - COTĂ 1.40 (CÂȘTIGAT)

Napoli - Torino 1-0 (0-0)
1 - COTĂ 1.45 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.03

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 17.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.40

Bayern a pierdut surprinzător, acasă, cu Frankfurt în ultima etapă de campionat și simte că are de tras ceva mai serios pentru a obține un nou titlu în Bundesliga, cu Leverkusen și Dortmund pornite serios pe urmele sale. Etapa aceasta face deplasarea la chiar prima din cele două rivale, cu care în prezent și împarte prima poziție la egalitate de puncte. Totuși, dincolo de această înfrângere, Bayern a arătat excelent în meciurile oficiale după instalarea lui Nagelsmann pe banca tehnică și va avea multe cuvinte de spus ofensiv.

Leverkusen, care a încheiat un sezon modest în stagiunea precedentă, are unul dintre cele mai bune începuturi de sezon, în timp ce și în Europa League pare că are drumul asigurat spre runda următoare. Cu un atac aproape la fel de puternic ca al bavarezilor, Leverkusen constituie un oponent dificil pentru orice echipă în acest moment, așa cum a dovedit-o și în derby-ul cu Dortmund, câștigat până la urmă cu noroc de galben-negri. Dacă să indicăm o câștigătoare în acest meci pare dificil, putem anticipa totuși un meci cu goluri la ambele porți.

PUNCTE CHEIE:

  • Bayern și Leverkusen sunt echipele cu cel mai bun atac din Bundesliga, cu 24, respectiv 20 de goluri în doar 7 meciuri;
  • 9 din ultimele 10 meciuri directe au adus goluri la ambele porți;
  • Bayern are aproape doi ani de când nu a reușit să marcheze într-un meci oficial, o remiză albă cu Leipzig;
  • 8 din ultimele 10 deplasări ale bavarezilor au adus goluri la ambele porți;
  • Leverkusen a marcat în ultimele 12 meciuri oficiale.


② Napoli câștigă (1) - COTĂ 1.45

Napoli a trecut rapid peste înfrângerea surpriză din meciul cu Sp. Moskova din Liga Campionilor și a câștigat deplasarea de la Fiorentina, păstrând procentajul de puncte la 100% după 7 etape, ceea ce îi și asigură primul loc. Chiar dacă poate nu o declară încă, dar napoletanii speră cu siguranță la al treilea titlu din istorie, primul după o pauză de peste 30 de ani. Misiunea nu e deloc ușoară, iar punctele adunate din dueluri precum cel contra lui Torino se vor dovedi capitale la final.

Torino are deja două victorii în acest sezon, ceea ce o face să arate mai bine decât în stagiunea precedentă când a avut mari emoții pentru a evita retrogradarea, dar jocul echipei este în continuare limitat, așa cum s-a văzut spre exemplu în înfrângerea cu Juventus din ultima etapă. Pentru o echipă care se exprimă greu în deplasare, meciul de la Napoli este și mai dificil, căci napoletanii sunt o adevărată forță pe teren propriu.

PUNCTE CHEIE:

  • Napoli a câștigat ultimele 7 meciuri de campionat și are 10 victorii și un egal în ultimele 11 partide de Serie A (și 17 victorii în ultiemle 21);
  • Napoli are două victorii și un egal în ultiemle 3 directe, ultima victorie chiar la Torino în aprilie anul acesta;
  • Sezonul trecut, din 18 meciuri cu ultimele 9 clasate, Napoli a câștigat 15;
  • Sezonul trecut, din 12 meciuri cu primele 6 clasate, Torino a pierdut 8 și a terminat 4 la egalitate. Nici anul acesta nu o duce mai bine, iar după 4 meciuri cu echipe de prima jumătate a clasamentului are 3 înfrângeri și un egal.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro