Meniu

BILETUL din 18 Aprilie. Oaspeții aduc cota 2.22 fără emoții!


BILETUL ZILEI - 18.04.2021

Bordeaux - Monaco 0-3 (0-1)
2 - COTĂ 1.68 (CÂȘTIGAT)

Nacional - Porto 0-1 (0-1)
2 - COTĂ 1.31 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.22

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.


Biletul Zilei 18.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Monaco câștigă (2) - COTĂ 1.68

Pe un clasament al ultimelor 15 etape, Monaco deține primul loc în Ligue 1 cu 5 puncte peste Lille, 7 peste PSG și 10 peste Lyon. Tocmai acest parcurs i-a permis echipei să se apropie la doar 4 puncte de primul loc și să îi sufle în ceafă PSG-ului de la doar un punct distanță. Iar asta cu 6 etape rămase de jucat. Desigur, Monaco trebuie să rămână atentă și la Lyon care vânează ultimul loc de Liga Campionilor disponibil. Așadar, în aceste ultimele etape vom vedea o luptă în 4 nu doar la titlu ci și pentru cele 3 locuri de Ligă disponibile.

Bordeaux în schimb a acumulat doar 4 puncte în ultimele 12 etape și se poate trezi implicată în lupta pentru evitarea retrogradării (chiar dacă păstrează un avans de 6 puncte). În plus, singura victorie din aceste 12 etape a venit contra lui Dijon, echipă care a pierdut ultimele 12 meciuri și care este deja retrogradată. Forma extrem de slabă a lui Bordeaux și motivația maximă a lui Monaco ne îndreaptă spre un pronostic de 2 solist.

PUNCTE CHEIE:

 • Monaco are un moral perfect după 3 victorii consecutive la minim 3 goluri diferență și fără gol primit;
 • Echipa antrenată de Kovac a început în forță 2021 și a adunat 14 victorii, 3 egaluri și o singură înfrângere în cele 18 meciuri disputate de la începutul anului, fiind cea mai în formă echipă din Ligue 1;
 • Cu 67 de goluri marcate în 32 de etape, Monaco are al doilea cel mai bun atac din campionat (după PSG), în mare parte datorită lui Wissam Ben Yedder (care a mai punctat de alte 4 ori în ultimele 2 meciuri);
 • De partea cealaltă, Bordeaux are o serie catastrofală cu 10 înfrângeri în ultimele 12 meciuri;
 • Apărarea lui Bordeaux se clatină serios și a încasat 10 goluri în ultimele 3 meciuri;
 • Bordeaux are performanțe lamentabile cu echipele de top - doar 3 egaluri și 7 înfrângeri în 10 meciuri cu echipele de top 6;
 • Bordeaux nu a reușit să marcheze în 6 meciuri pe teren propriu contra primelor 9 clasate. De altfel, gazdele de azi nu se descurcă deloc bine acasă contra echipelor mai bine clasate. Au o singură victorie, 3 egaluri și 7 înfrângeri în cele 11 meciuri cu echipe aflate pe primele 14 locuri;
 • Monaco a câștigat meciul tur cu 4-0.


② Porto câștigă (2) - COTĂ 1.32

Porto a părăsit cu capul sus Liga Campionilor, după o victorie frumoasă în returul cu Chelsea. Mai mult decât atât, parcursul bun din ultimele etape de campionat și cele două egaluri înregistrate de Sporting le dau din nou speranțe lui Pepe& co că pot obține un nou titlu în Liga NOS. De altfel, fără punctele pierdute în startul sezonului (primele 6 etape), Porto ar fi fost acum liderul campionatului. Prin urmare, echipa vine cu o motivație puternică pentru acest meci.

După 8 înfrângeri consecutive, Nacional s-a afundat pe ultimul loc de clasament și ar avea nevoie de o adevărată minune pentru a se mai salva de la retrogradare. Echipa a părute complet descumpănită în ultimele etape, când a încasat câte 5 goluri de la Santa Clara și Portimonense.

PUNCTE CHEIE:

 • Nacional vine după o serie îngrozitoare de 8 înfrângeri consecutive, inclusiv două 1-5 în ultimele 2 meciuri;
 • Cu 44 de goluri primite în 26 de etape, Nacional are cea mai proastă apărare din campionat;
 • În 13 meciuri cu echipele de prima jumătate a clasamentului, Nacional a înregistrat doar 2 egaluri și 11 înfrângeri;
 • Porto vine după 20 de meciuri de campionat fără înfrângere, dintre care ultimele 5 sunt victorii;
 • Porto are cel mai bun atac din ligă, cu 55 de goluri înscrise în 26 de meciuri;
 • Porto a câștigat ultimele 8 confruntări directe cu un golaveraj total de 30-4.


________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro