Meniu

BILETUL din 24 Octombrie. Nu ne-a ieșit de data asta.


BILETUL ZILEI - 24.10.2021

Stromsgodset - Bodo/Glimt (18:00)

2&2+ - COTĂ 1.95

COTĂ TOTALĂ - 1.95

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 24.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Bodo/Glimt câștigă și se marchează cel puțin două goluri (2&2+) - COTĂ 1.95

Bodo/Glimt a trecut peste perioada nefastă din perioada iunie - iulie și, ajutată acum și de două egaluri ale lui Molde, a revenit la șefia clasamentului. Avansul este însă unul fragil, de doar 3 puncte, astfel încât campioana en-titre trebuie să rămână atentă și să nu mai rateze puncte din duelurile în care pornește ca favoirtă. Bodo/Glimt are acum un total de 16 victorii în ultimele 20 meciuri, inclusiv un succes fenomenal joi, 6-1 contra lui AS Roma, iar trei dintre insuccese au fost pe plan european.

Stromsgodset, care reușise să lege câteva meciuri bune, și-a arătat din nou limitele în ultimele 3 partide, în care nu a reușit să marcheze, sfârșind învinsă de două ori. De altfel, în ultimele 5 etape, echipa a adunat doar 4 puncte, deși adversarii nu au fost tocmai echipe de top. În plus, Stromsgodset are mari probleme în fața echipelor fruntașe - în acest moment are o serie de 10 înfrângeri consecutive contra echipelor de pe podium, unele dintre ele de-a dreptul rușinoase, așa cum a fost acel 2-7 din partida tur de la Bodo/Glimt. Nu credem că vor reuși să opună prea multă rezistență nici în această partidă și mizăm pe o victorie a oaspeților, alături de cel puțin două goluri marcate.

PUNCTE CHEIE:

  • Bodo/Glimt are 10 victorii și un egal în ultimele 11 meciuri din competițiile interne. Doar două meciuri din cele 11 au avut un singur gol pe tabelă;
  • Campioana a câștigat ultimele 7 întâlniri directe, ultima dată în iunie, în meciul tur, cu un categoric 7-2. În plus, 5 din aceste meciuri au avut minim 4 goluri pe tabelă, un meci trei goluri și unul două goluri;
  • Chiar dacă nu la fel de impunător ca în sezonul precedent, Bodo/Glimt are un palmares excelent contra echipelor din afara top 5: 11 victorii, 4 egaluri și două înfrângeri. În plus, vin după o victorie uriașă, 6-1 contra lui AS Roma;
  • Stromsgodset vine după 3 meciuri fără gol marcat, două dintre ele și pierdute;
  • Stromsgodset a pierdut toate cele 4 meciuri jucate în acest sezon cu echipele de pe podium, la fel cum a făcut și în sezonul trecut (a pierdut toate cele 6 meciuri contra echipelor din top 3), iar în urmă cu două sezoane a bifat 7 înfrângeri și 3 egaluri cu primele 5 clasate.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro