Meniu

BILETUL din 27 Iunie. Belgia confirmă cota 2.55


BILETUL ZILEI - 27.06.2021

Belgia - Portugalia (22:00)
1 - COTĂ 2.55


COTĂ TOTALĂ - 2.55

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 27.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet


① Belgia câștigă (1) - COTĂ 2.55

Portugalia a avut mult ghinion la acest European - după ce a nimerit în grupă cu Franța, Germania și Ungaria, a prins cel mai dificil adversar în optimi (Belgia) și dacă va trece în sferturi va da aproape sigur peste Italia. Era greu de imaginat un traseu mai dificil pentru campioana europeană en-titre.

Belgia a câștigat fără nici un fel de emoții grupa B. În primul meci s-au distrat cu rușii (un categoric 3-0 chiar la St. Peteresburg în care rușii au trimis un singur șut pe poartă), au suferit apoi în prima repriză contra danezilor (2-1 după ce Danemarca a condus la pauză) pentru ca în ultimul meci să treacă cu 2-0 de Finlanda fără să forțeze absolut deloc (și din nou, un singur șut a ajuns pe spațiul porții lor). Singurul inconvenient (și este de luat în calcul) a fost oboseala drumurilor: Belgia a jucat prima oară la Saint Petersburg, apoi la Copenhaga, din nou la St. Petersburg și acum la Sevilla. Toate au reprezentat zboruri lungi, care nu îi avantajează pe fotbaliști. Pe de altă parte, e foarte important de notat că belgienii au jucat cu două zile înaintea Portugaliei (deci au două zile extra de pauză), iar efortul portughezilor din meciul cu Franța a fost net superior celor al lui Lukaku&co contra finlandezilor.

Portugalia a început bine grupa F. După ce a dominat categoric partida cu Ungaria, au reușit să găsească și golurile pe final (3 la număr). A venit însă meciul cu Germania în care apărarea portugheză a cedat de 4 ori (inclusiv două autogoluri), pentru ca defensiva să nu arate mai bine nici contra Franței (2-2), deși la francezi Mbappe a făcut un nou meci slab. Sunt șanse mari ca în fața lui Lukaku, De Bruyne și Hazard (care sunt în formă la acest Euro) fundașii portughezi să aibe probleme mult mai mari. De aceea, mizăm pe o victorie a liderului mondial din clasamentul FIFA.

PUNCTE CHEIE:

  • Belgia are 11 victorii și doar două egaluri în ultimele 13 victorii, inclusiv victorii cu Danemarca (de două ori), Anglia, Elveția, Croația și Țara Galilor;
  • Belgia a primit un singur gol în ultimele 4 meciuri (contra Croației, Danemarcii, Rusiei și Finlandei);
  • Portugalia a arătat de multe ori mari probleme defensive și a primit minim două goluri de la Ucraina, Croația, Serbia, Germania și Franța, dar și un gol de la modesta Luxemburg;
  • Portugalia nu a impresionat atunci când a întâlnit adversari mai puternici în ultimii ani: o înfrângere și două egaluri cu Franța, înfrângere cu Germania, egal și înfrângere cu Ucraina, două 0-0 cu Spania sau înfrângere cu Uruguay la Mondial.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro