Meniu

BILETUL din 28 Martie. Favoritele nu trădează


BILETUL ZILEI - 28.03.2021

Islanda U21 - Danemarca U21 0-2 (0-2)
2 - COTĂ 1.43 (CÂȘTIGAT)

CS Mioveni - Aerostar Bacău 5-1 (4-1)
1 - COTĂ 1.33 (CÂȘTIGAT)

Macedonia - Liechtenstein 5-0 (1-0)
1 - COTĂ 1.12 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.09

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 28.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Danemarca U21 câștigă (2) - COTĂ 1.43

Fotbalul danez a crescut foarte mult în ultimii ani - atât la nivelul echipei de seniori, cât și la nivelul de tineret. Acest lucru se vede și în actualele campanii, atât în calificarea pentru Campionatul Mondial cât și la Europeanul de tineret.

Islanda și-a trăit momentele de glorie, dar și-au arătat limitele în mai toate meciurile cu adversari superiori valoric. Același lucru se întâmplă și la naționala mare, aflată într-o criză profundă de rezultate după calificarea la Euro.

PUNCTE CHEIE:

 • Danemarca U21 a câștigat 9 din ultimele 11 meciuri (s-a încurcat doar cu România și Ucraina);
 • În ultimele 14 meciuri, Danemarca a acumulat 11 victorii și 3 egaluri iar în urmă cu 3 zile a reușit să învingă Franța. Tot în acest interval, Danemarca a trecut de Ucraina, România, Serbia și Austria, toate echipe superioare Islandei;
 • Islanda U21 a pierdut ultimele 4 meciuri cu Rusia, Italia (de două ori) și Suedia cu un golaveraj de 2 - 14;
 • În ultimii 5 ani, Islanda U21 nu are nici o victorie cu o echipă mai bine cotată.

② CS Mioveni câștigă (1) - COTĂ 1.33

Lupta pentru play-off-ul de promovare se încheie azi în Liga a II-a. O luptă extrem de intensă, ce a lăsat șanse aproape tuturor echipelor. Chiar dacă Mioveniul nu a avut un joc convigător, o victorie astăzi le asigură locul în play-off. Aerostar e probabil cea mai slabă echipă din eșalonul secund, așa că o victorie a gazdelor ar trebui să fie la îndemână.

PUNCTE CHEIE:

 • Mioveni a câștigat 3 din ultimele 4 meciuri;
 • Mioveni a câștigat cele 4 meciuri cu ultimele 5 clasate;
 • Aerostar a obținut un singur punct în ultimele 4 meciuri, cu Pandurii Târgu Jiu (lanterna roșie);
 • Aerostar a obținut doar 5 puncte în 8 deplasări.

② Macedonia câștigă (1) - COTĂ 1.12

Macedonia a demonstrat și în meciul cu România că nu este un adversar facil nici pentru echipele cu pretenții. Cu un atac foarte putenic, doar concentrarea la finalizare a făcut ca Macedonia să plece fără nici un punct de la București. Gazdele caută acum victoria pentru că au cu siguranță puterea să se lupte la locul 2. Liechtenstein e o echipă fără nici un fel de pretenții și singurul obiectiv pentru care ar putea juca ar fi niște puncte în clasamentul UEFA.

PUNCTE CHEIE:

 • Macedonia a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri pe teren propriu și a terminat la egalitate cu Georgia (a reușit însă să învingă Israelul și Slovacia);
 • În ultimele 4 întâlniri directe, Macedonia s-a impus la minim 2 goluri diferență de fiecare dată;
 • Liechtenstein are doar 2 puncte în ultimele 5 meciuri și nu a reușit să înscrie nici măcar contra lui San Marino;
 • Liechtenstein nu a înscris împotriva unor echipe precum San Marino, Armenia, Malta (înfrângere 0-3), Gibraltar, Bosnia (tot înfrângere 0-3).

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro