Meniu

BILETUL din 29 August. Dublă pe gazde ne-a dublat banii!


BILETUL ZILEI - 29.08.2021

Barcelona - Getafe 2-1 (2-1)
1 - COTĂ 1.43 (CÂȘTIGAT)

Tottenham - Watford 1-0 (0-0)
1 - COTĂ 1.45 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.07

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 29.08

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Barcelona câștigă (1) - COTĂ 1.43

Rămasă și fără Messi, Barcelona caută în continuare soluții pentru a se reinventa și a emite din nou pretenții la Liga Campionilor. Desigur, și campionatul devine treptat un subiect sensibil, căci lotul actual al catalanilor nu este unul de la care să te poți aștepta că poate domina LaLiga, după cum s-a și văzut în ultimele două sezoane. Indiferent de circumstanțe, Barca rămâne o forță iar o victorie acasă cu modesta Getafe ar trebui să vină fără mari probleme.

PUNCTE CHEIE:

  • Barcelona are 10 victorii și două egaluri în ultimele 12 directe jucate acasă;
  • Barcelona are 9 victorii în ultimele 11 directe, indiferent de terenul pe care s-a jucat;
  • Sezonul trecut, Barca a câștigat 6 din cele 7 meciuri jucate acasă cu ultimele 7 clasate;
  • Getafe a pierdut toate cele 9 deplasări la primele 9 clasate.

② Totenham câștigă (1) - COTĂ 1.45

Tottenham a debutat perfect în noul sezon de Premier League și are 6 puncte după cele 2 meciuri cu Man. City și Wolves, fără a fi primit vreun gol. Acum primește pe arena din Londra vizita nou-promovatei Watford, echipă obișnuită totuși cu prima scenă a fotbalului britanic dar cu performanțe modeste în deplasare. După demiterea lui Mourinho, Tottenham este în mod clar într-o creștere de formă și poate viza în sfârșit un loc de Liga Campionilor la finalul acestui sezon. Cum punctele cu echipe precum Watford sunt cruciale, mizăm pe faptul că se vor impune în această partidă.

PUNCTE CHEIE:

  • Tottenham a câștigat 10 din ultimele 12 meciuri jucate acasă;
  • Sezonul trecut, Tottenham a câștigat 6 din cele 8 meciuri jucate pe teren propriu cu ultimele 8 clasate și a remizat de două ori. În sezonul precedent, câștigase 9 din 11 meciuri jucate acasă contra ultimelor 11, demonstrând cât de greu cedează puncte acasă contra echipelor din jumătatea inferioară;
  • Watford a pierdut 5 din cele 6 deplasări efectuate în Championship sezonul trecut la primele 7 clasate, având mari probleme în meciurile în deplasare;
  • În sezonul 2019-2020, când a jucat în Premier League, Watford a avut un bilanț de doar 4 egaluri și 13 înfrângeri la primele 17 clasate. A pierdut fără să marcheze la primele 5, de fiecare dată la o diferență de minim două goluri.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro