Meniu

BILETUL din 4 Aprilie. Portugalia nu ne-a furnizat rezultatul scontat


BILETUL ZILEI - 04.04.2021

Union Berlin - Hertha 1-1 (1-1)
1X - COTĂ 1.42 (CÂȘTIGAT)

Famalicao - Ferreira (1-0)
X2 - COTĂ 1.43

COTĂ TOTALĂ - 2.03

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 04.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Union Berlin nu pierde (1X) - COTĂ 1.42

Chiar dacă a pierdut etapa trecută la Frankfurt, Union Berlin păstrează șanse mari la un loc de Europa League, profitând mai ales de forma dezastruoasă a lui Leverkusen. Se întoarce acum pe teren propriu, unde are o evoluție foarte solidă în acest sezon. Hertha, în schimb, simte fiorii retrogradării (are doar un punct peste Koln și două peste Bielefeld), și este una dintre cele mai slabe echipe pe teren străin.

PUNCTE CHEIE:

 • Hertha nu a câștigat în ultimele 9 deplasări (interval în care a marcat doar 4 goluri). De altfel, Hertha este una dintre cele mai slabe echipe pe teren străin, cu doar două victorii în 13 deplasări (iar acelea sunt cu vecine de clasament);
 • În cele 18 meciuri cu echipe de top 11, Hertha a acumulat doar două victorii (ambele pe teren propriu);
 • Hertha are doar două victorii în ultimele 18 deplasări;
 • Union Berlin are o singură înfrângere în cele 13 meciuri de campionat jucate acasă (în chiar prima etapă);
 • Union Berlin are o singură înfrângere în ultimele 14 meciuri acasă (în Cupă, cu Paderborn);
 • Gazdele de astăzi au primit doar 14 goluri pe teren propriu (Leipzig și Wolfsburg sunt singurele echipe cu o apărare mai bună).

② Ferreira nu pierde (X2) - COTĂ 1.43

Ferreira a reușit să pună 9 puncte între ea și Guimaraes și pare tot mai sigură că va prinde un loc de Europa League. Desigur, nu i-ar strica niște puncte în plus la Famalicao, echipă care nu se descurcă deloc bine cu primele clasate.

PUNCTE CHEIE:

 • Famalicao nu a câștigat în ultimele 8 meciuri jucate acasă și are o singură victorie în ultimele 16 partide pe teren propriu (cu lanterna roșie Maritimo);
 • Famalicao nu are nici o victorie în cele 8 meciuri de până acum cu primele 6 clasate (2 egaluri și 6 înfrângeri);
 • Ferreira a pierdut doar 3 din ultimele 15 meciuri, dar înfrângerile au fost cu Porto, Sporting și Santa Clara;
 • Pacos nu are nici o înfrângere în 14 meciuri contra echipelor aflate mai jos de locul 7 (în 7 din aceste meciuri nici nu a primit gol);
 • Ferreira a câștigat ultimele 2 întâlniri directe.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro