Meniu

BILETUL din 7 Martie. Napoli și Atletico ne-au confirmat cota de 2.6!

Cu multe evoluții sterse în deplasare, Napoli are nevoie de un nou meci bun pe teren propriu pentru a rămâne în cursa locurilor de cupe europene. O serie bună în etapele următoare le-ar aduce chiar speranțe pentru Liga Campionilor, așa că o echipă fără obiectiv precum Bologna se anunță o victimă perfectă.

Atletico și Real se întâlnesc în marele derby al orașului. Alte ori spectaculoase, duelurile din ultimii ani dintre cele două au arătat echipe prudente, care nu își asumă riscuri inutile deoarece știu cât de greu le este apoi să marcheze. Indisponibilii din curtea Realului și apărarea solidă pe teren propriu al trupei lui Simeone ne fac să mizăm pe un meci cu goluri puține.

BILETUL ZILEI - 07.03.2021

Napoli - Bologna (21:45)
1 - COTĂ 1.60

Atl. Madird - Real Madrid (17:15)
U2.5 - COTĂ 1.67COTĂ TOTALĂ - 2.34

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 07.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Napoli câștigă (1) - COTĂ 1.60

Napoli a resimțit puțin șocul eliminării din Liga Europa și a pierdut din nou puncte pe teren străin, etapa trecută la Sassuolo. Are însă șansa să își revină rapid, cu un nou meci solid pe teren propriu în fața unei echipe a Bologniei fără mare obiectiv. În plus, din lotoul Bologniei lipsesc Takehiro Tomiyasu (un fundaș de bază) și Jerdy Schouten (mijlocaș, titular constant).

PUNCTE CHEIE:

 • Napoli a câștigat 7 din ultimele 8 meciuri pe teren propriu. În plus, în acest sezon de Serie A, Napoli a câștigat 8 din cele 12 meciuri jucate până acum acasă;
 • Bologna are o singură victorie în ultimele 9 deplasări (plus 4 înfrângeri și 4 egaluri);
 • Bologna a pierdut 6 din cele 7 meciuri jucate până acum cu echipe din top 6 (și are un egal cu Atalanta);
 • Pe teren străin, Bologna a pierdut 7 din cele 13 meciuri de Serie A (a câștigat 2 și a terminat de 4 ori la egalitate);
 • Pe teren propriu, Napoli are un golaveraj de 30 - 10 (în 12 meciuri), față de 11-18 în cele 13 deplasări ale Bologniei.


② Se marchează cel mult 2 goluri (U 2.5) - COTĂ 1.67

Atletico Madrid părea să se fi desprins în fruntea La Liga, dar rezultatele recente au adus-o mult mai aproape de granzii FC Barcelona și Real Madrid. Derby-ul local cu echipa lui Zinedine Zidane este extrem de important pentru ‘plăpumari’, care trebuie să nu piardă ca să nu intre într-o criză ce le poate afecta finalul de sezon.

Meciurile cu miză au fost mereu închise, iar nici Realul nu a avut o abordare mai diferită. Pentru că pentru ambele echipe este foarte important să nu piardă acest duel, ne așteptăm la un duel închis.

PUNCTE CHEIE:

 • Ultimele 4 meciuri ale lui Atletico s-au terminat cu maximum două goluri marcate. Trupa lui Simeone a câștigat o sigură dată în perioada indicată;
 • Toate cele 7 jocuri pe care Atletico le-a disputat în acest sezon de La Liga contra echipelor din Top 7 s-au terminat în zona pariului ‘0-2 goluri’;
 • Atletico a câștigat o singură dată în cele mai recente 7 jocuri directe disputate pe propriul teren. În acest timp, de 4 ori pariul ‘sub 2,5 goluri’ a ieșit câștigător;
 • 6 din cele mai recente 8 derby-uri ale Madridului s-au terminat cu scorul de 0-0 după prima repriză;
 • 10 din precedentele 12 confruntări directe disputate în competițiile interne s-au terminat în intervalul ‘0-2 goluri’;
 • Ultimele 5 meciuri ale lui Real Madrid s-au încadrat în zona pariului ‘sub 2,5 goluri’. În acest interval, albii au câștigat de 4 ori fără să primească gol.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro