Meniu

BILETUL din 1 Aprilie. Zaragoza nu reușește s-o învingă pe Cartagena.


BILETUL ZILEI - 01.04.2021

Zaragoza - Cartagena 0-0
1 - COTĂ 2.50 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 2.50

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 01.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Zaragoza câștigă (1) - COTĂ 2.50

Sezonul de 42 de etape din La Liga2 transformă cele 22 de echipe în veritabile maratoniste. Al doilea eșalon fotbalistic din Spania nu s-a oprit nici cât s-au disputat preliminariile pentru Mondialul din 2022, astfel că am avut parte de dueluri interesante și în acest timp.

Runda a 32-a începe joi cu 4 meciuri, iar unul dintre ele ne-a atras atenția în mod special. Zaragoza, echipă de tradiție a ibericilor și câștigătoare a Cupei Cupelor în 1995, primește vizita modestei Cartagena. Înființată chiar în anul în care viitoarea adversară obținea marea performanță europeană, echipa oaspete a revenit în acest sezon în eșalonul secund după 8 ani petrecuți în Tercera Division, dar sunt șanse mici să supraviețuiască.

În acest moment, Cartagena se află pe locul 21, dar lupta pentru salvare este extrem de strânsă, iar salvarea estela doar două lungimi distanță. Totuși, forma oaspeților de joi în deplasare nu este încurajatoare. În ultimele 5 meciuri nu a marcat decât o dată, iar în precedentele 6 jocuri de campionat pe teren străin a obținut un singur punct: 0-0 la Gijon.

Zaragoza, în schimb, a reușit să evadeze din zona locurilor retrogradabile și se află momentan pe poziția a 16-a. Un rol principal în această ascensiune au avut-o evoluțiile de pe teren propriu, acolo unde în precedentele 7 etape a obținut 6 victorii, toate fără gol primit.

Ne așteptăm ca forma gazdelor să continue și joi seara, mai ales că 3 puncte contra celor de la Cartagena ar distanța-o și mai mult de rivalele din lupta pentru evitarea retrogradării.

PUNCTE CHEIE:

  • Zaragoza are 6 victorii în precedentele 7 partide pe care le-a disputat pe teren propriu, toate fără gol primit. Golaverajul în acest timp este de 7-1;
  • Contra echipelor de pe ultimele 8 locuri, printre care se află și Cartagena, Zaragoza a primit doar un gol în meciurile de acasă. În acest timp, are 5 jocuri, 3 victorii, un egal și un golaveraj de 4-1;
  • În meciul tur și singura confruntare directă cele două au terminat la egalitate: 1-1;
  • Cartagena are 6 înfrângeri și un egal în deplasările efectuate la echipele clasate pe ultimele 12 locuri, unde se află și Zaragoza. Golaverajul în intervalul indicat este de 3-15;
  • Oaspeții au câștigat ultima oară în deplasare la începutul lui decembrie. De atunci, au acumulat 6 înfrângeri și un egal, iar golaverajul acestei perioade este de 3-13.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro