Meniu

BILETUL din 10 Iunie. Liga Finlandeză a livrat cota 2.20!

BILETUL ZILEI - 10.06.2021

Inter Turku - Mariehamn 3-0
H1(-1.5) - COTĂ 2.20 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.20

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 10.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Inter Turku câștigă la cel puțin două goluri diferență (H1 -1.5) - COTĂ 2.20

Vicecampioană în sezonul trecut după ce a profitat din plin de finalul slab al lui KuPS, Inter Turku este și acum pe locul doi după 5 victorii și o înfrângere în primele 6 etape (are cu un punct mai puțin decât liderul HJK, campioana en-titre). Cu tot cu ultimele etape ale sezonului trecut, echipa a ajuns la 9 victorii, un egal și o înfrângere în ultimele 11 meciuri de campionat, un palmares remarcabil. Dacă în stagiunea 2020 - 2021 apărarea a fost principala armă a gazdelor (doar 17 goluri primite, cea mai bună defensivă), anul acesta nici atacanții nu s-au lăsat mai prejos și au punctat deja de 12 ori în primele 6 etape.

Mariehamn a evitat retrogradarea în chiar ultima etapă, când a trecut de Haka. Totuși, nici începutul acesta de sezon nu o găsește într-o situație mult mai bună, după 3 înfrângeri consecutive. E drept, primele 2 meciuri au fost victorii, dar cu modestele Oulu și Honka, ultimele două clasate. Cum pauza echipelor naționale este greu să fi ajutat echipa oaspete să își regleze problemele, mizăm pe faptul că vor bifa cea de-a patra înfrângere consecutivă la minim două goluri diferență.

PUNCTE CHEIE:

  • Inter Turku va pleca cu siguranță cu un plus de încredere în acest meci, după ce a câștigat 8 din ultimele 9 întâlniri directe;
  • Inter Turku vine după 4 victorii consecutive, de fiecare dată marcând cel puțin două goluri;
  • Pe teren propriu parcursul lui Inter Turku este și mai impresionant - 9 victorii în ultimele 9 meciuri și doar două goluri primite;
  • Mariehamn vine după 3 înfrângeri consecutive fără gol marcat și cu cel puțin două goluri primite;
  • Mariehamn a pierdut ultimele 7 deplasări pe terenul lui Inter Turku;
  • Mariehamn se descurcă foarte greu în deplasare și are un bilanț de o victorie, două egaluri și 8 înfrângeri în ultimele 11 meciuri oficiale pe teren străin.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro