Meniu

BILETUL din 11 FebruarieI. Beșiktaș câștigă abia la penalty-uri.

Ziua de joi...

BILETUL ZILEI - 11.02.2020

Konyaspor - Besiktas 1-2 (1-1, 1-1)
2 - COTĂ 2.20


COTĂ TOTALĂ - 2.20

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 11.02


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Oaspeții câștigă (2) - COTĂ 2.20

Beșiktaș a câștigat de patru ori Cupa Turciei în perioada 2006-2011, dar de atunci “vulturii” nu au mai reușit nicio performanță notabilă în acest sens. Anul acesta, Sergen Yalcin a reușit să construiască o echipă interesantă sub culorile alb-negre și, în afară de campionat, acolo unde încă ține steagul sus, are o șansă alternativă pentru a cuceri un trofeu în 2021.

Concurența la vârf în Turcia este mai mare ca oricând în actuala stagiune. În campionat, Galatasaray, Fenerbahce și Beșiktaș se află la egalitate de puncte și sunt despărțite doar de golaveraj, astfel că se anunță o luptă la baionetă până la final. Surprizele au venit în acest tur în Cupa Turciei, acolo unde Fener a fost eliminată după prelungiri de campioana în declin Bașakșehir, iar Gatalasaray s-a înclinat în fața celor de la Alanyaspor.

Beșiktaș întâlnește joi seară pe Konyaspor, o cunoștință proaspătă. Duminică, în ultima etapă a campionatului tur, “vulturii” au reușit să-și învingă acasă adversara din Cupă chiar dacă au jucat în inferioritate după eliminarea lui Fabrice N’Sakala (două galbene în 4 minute). Echipa din Istanbul s-a descurcat foarte bine în compania echipelor din jumătatea inferioară a clasamentului și, culmea, singura înfrângere a fost suferită chiar la Konya. Însă vorbim de un meci disputat în septembrie, în a treia etapă, atunci când Beșiktaș nu se încălzise încă.

De partea cealaltă, Konyaspor nu trece deloc printr-un moment bun, nu a marcat acasă în ultimele două jocuri, deși a întâlnit modestele Genclebirligi și Antalyaspor (0-0 cu ambele) și e mai concentrată să se salveze de la retrogradare. Beșiktaș are astfel prima șansă, iar cota de 2.20 pare una excelentă în acest context.

  • Duminică, în ultima confruntare directă, Beșiktaș a câștigat cu 1-0 după ce a jucat cu un om în minus încă din minutul 21, când scorul era 0-0;
  • Oaspeții au obținut 4 victorii în precedentele 5 confruntări directe, 3 dintre ele fără să fi primit gol;
  • Beșiktaș este neînvinsă în cele mai recente 5 deplasări, timp în care a strâns 3 victorii și un golaveraj de 10-4;
  • Konyaspor nu a câștigat deloc în precedentele 5 meciuri, 3 dintre ele fiind înfrângeri;
  • Gazdele nu au înscris în ultimele 3 jocuri disputate, două dintre ele fiind programate pe propriul teren.

_______________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro