Meniu

BILETUL din 13 Mai. Germania a adus cota 2.43!


BILETUL ZILEI - 13.05.2021

H. Kiel - Regensburg 3-2 (1-1)
1 - COTĂ 1.57 (CÂȘTIGAT)

RB Leipzig - B. Dortmund 1-4 (0-3)
X2 - COTĂ 1.55 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.43

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 13.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Kiel câștigă (1) - COTĂ 1.57

Kiel a câștigat la limită restanța cu Hannover, dar a reușit astfel să urce pe locul 2 (care asigură direct promovarea în Bundesliga) și are și un meci mai puțin jucat față de urmăritoarea Furth. O victorie în meciul cu Regensburg le-ar asigura în mare parte promovarea și chiar le-ar da posibilitatea să treacă pe primul loc (ocupat în prezent de Bochum). Fără un atac impresionant, Kiel se bazează mult pe defensivă, precum și pe un joc bun pe teren propriu (cu o victorie, ar fi pe primul loc la egalitate cu Bochum în privința meciurilor acasă).

Regensburg este aproape salvată de la retrogradare (are un avans de 4 puncte cu două etape rămase de jucat și ar trebui să fie depășită de cel puțin două echipe), iar jocul echipei suferă puternic în ultima vreme. În ultima etapă a suferit o înfrângere categorică, 1-5, chiar pe terenul lui Bochum și este singura echipă pe care Hannover a învins-o în ultimele 12 meciuri (de altfel, în ultimele 7 meciuri, Hannover are doar această victorie și 6 înfrângeri). Ne bazăm pe o victorie a lui Kiel și în acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Kiel vine după 7 victorii consecutive pe teren propriu, dintre care ultimele 5 fără gol primit;
  • Pe teren propriu, Kiel a câștigat 6 din cele 7 meciuri cu ultimele 8 clasate. În plus, în duelurile cu ultimele 6 clasate, are 9 victorii, un egal și o înfrângere;
  • Regensburg are un parcurs modest în deplasare, cu 6 înfrângeri în ultimele 10 meciuri pe teren străin;
  • În ultimele 4 etape Regensburg a obținut un singur punct, iar în 3 din aceste 4 meciuri a primit minim 3 goluri;
  • Regensburg a pierdut toate cele 5 meciuri de până acum cu primele 3 clasate (golaveraj 5-15), iar în cele 7 deplasări la primele 8 clasate are 5 înfrângeri și două egaluri.
  • Kiel s-a impus și în meciul tur, chiar pe terenul lui Regensburg.

② Dortmund nu pierde (X2) - COTĂ 1.55

După ce tocmai s-au întâlnit în ultima etapă de campionat, Leipzig și Dortmund dau nas în nas și în finala Cupei Germeniei. Pentru Leipzig este o ocazie de a câștiga primul trofeu din istoria clubului, care de fiecare dată a clacat în fața performanței. Dortmund duce și ea lipsă de trofee, după ce ultima Cupă a fost obținută în sezonul 2016/2017 iar campionatul este asigurat an după an pentru Bayern.

Deși are un lot valoros, Leipzig și-a arătat mai mereu limitele în meciurile cu miză - fie că vorbim de duelul din Ligă cu Liverpool (sau cel cu PSG din sezonul trecut), fie că vorbim de meciurile cu Bayern sau alte echipe de top din Germania, taurii nu au reușit niciodată să își depășească condiția de outsider. Dortmund în schimb, deși a trecut prin multe perioade dificile, a arătat că are ce îi trebuie atunci când miza o cere. Chiar dacă a trebuit să se recunoască învinsă de City, echipa a arătat un joc solid și a dat impresia că poate produce surpriza.

PUNCTE CHEIE:

  • Dortmund domină categoric întâlnirile directe contra lui Leipzig, cu 5 victorii și două egaluri în ultimele 7 confruntări (ultima victorie a fost chiar în ultima etapă de campionat);
  • Dortmund vine după o serie solidă de 5 victorii consecutive și doar două înfrângeri în ultimele 14 meciuri din competițiile interne;
  • Leipzig în schimb are doar o victorie în ultimele 5 meciuri și 3 victorii în ultimele 10 partide (din care doar Stuttgart a fost un adversar mai dificil);
  • Nici în campionat Leipzig nu s-a descurcat bine cu echipele din top - nu are nici o victorie în 7 meciuri cu primele 5 clasate (4 egaluri și 3 înfrângeri).

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro