Meniu

BILETUL din 14 Octombrie. Bifăm și cota de 2.60!


BILETUL ZILEI - 14.10.2021

Argentina - Peru 1-0 (1-0)
VSG - COTĂ 1.72 (CÂȘTIGAT)

Brazilia - Uruguay 4-1 (2-0)
1 - COTĂ 1.53 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.60

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 14.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Argentina câștigă fără să primească gol (VSG) - COTĂ 1.72

După ce a bifat 3 egaluri ușor surprinzătoare în startul campaniei de calificare la Mondial, Argentina a reușit în luna iulie să câștige Copa America după un parcurs aproape perfect. Reveniți în lupta de calificare pentru Mondialul din Qatar, Messi &co au mai adunat 10 puncte din 4 partide, plecând doar cu un egal din Paraguay. În rest, un parcurs perfect pentru o formație care nu a mai cunoscut gustul înfrângerii de peste 2 ani (de la o semifinală pierdută în fața Braziliei tot la Copa America). În plus, pe finalul carierei la naționale, Messi pare că se reinventează și are cea mai bună perioadă a sa sub stema naționalei.

Pentru Peru în schimb, șansele de calificare sunt reduse iar înfrângerea din Bolivia de acum 4 zile a redus și mai mult speranțele în tabăra oaspeților. Chiar dacă mai sunt 7 etape de jucat, media de un singur punct pe meci obținută până acum și faptul că singurele victorii au venit cu ultimele clasate, fac ca șansele de calificare să fie mai mult teoretice.

PUNCTE CHEIE:

  • Peru a pierdut ultimele 4 deplasări, 3 dintre ele fără gol marcat;
  • Istoric, Peru nu a câștigat niciodată în Argentina - are 5 egaluri și 19 înfrângeri;
  • La finalul lui 2020, Argentina a câștigat în Peru cu 2-0;
  • Argentina a primit doar 3 goluri în ultimele 10 meciuri, fiind cea mai solidă defensivă din America de Sud. În plus, a câștigat 8 din aceste 10 meciuri și a remizat de două ori;
  • Argentina a câștigat fără să primească gol ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu.


② Brazilia câștigă (1) - COTĂ 1.53

Lider detașat al grupei (deși distanța față de Argentina s-ar putea reduce în funcție de decizia privind meciul abandonat din septembrie), Brazilia și-a permis să cedeze puncte în deplasarea din Columbia (0-0), ceea ce a apropiat-o pe Argentina la 6 puncte. Brazilienii se întorc însă pe teren propriu, acolo unde se simt atât de bine și primesc vizita unui oponent pe care l-au dominat categoric în ultimii ani.

Dacă pentru brazilieni lucrurile în privința calificării sunt ca și rezolvate (au un avans de 13 puncte față de locul de baraj și 12 față de ultimul loc ce asigură calificarea directă), Uruguayul are serios de luptă. La egalitate cu Ecuadorul și cu un singur punct peste Paraguay, naționala lui Suarez trebuie să se agațe de orice punct pe care îl poate obține. Totuși, jocul echipei nu a funcționat deloc în ultimele două partide și chiar și victoria contra Ecuadorului a fost extrem de noroacoasă, cu un gol în prelungirile partidei, la singurul șut pe care gazdele l-au expediat pe spațiul porții. În fața unei defensive extrem de puternice a Braziliei, lucrurile vor sta și mai greu, astfel că obținerea chiar și a unui singur punct pare o misiune dificilă.

PUNCTE CHEIE:

  • Brazilia a câștigat 15 din ultimele 18 meciuri;
  • În ultimele 18 meciuri, Brazilia a încasat doar 6 goluri;
  • Brazilia a câștigat toate cele 4 meciuri de calificare la Mondial jucate pe teren propriu fără să primească vreun gol;
  • Brazilia a câștigat ultimele 3 întâlniri directe;
  • Pe lângă înfrângerile cu Brazilia, Uruguayul a pierdut recent și două întâlniri cu Argentina, ambele fără gol marcat.


___________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro