Meniu

BILETUL din 18 Februarie. Steaua Roșie ne bagă banii în buzunar pe final.

După ce și-a bucurat fanii cu mai multe meciuri bune pe teren propriu, Steaua Roșie caută un nou meci solid, de data aceasta contra lui Milan. Liderul din Serbia poate profita de cele două șocuri suferite recent de italieni - eliminarea din Cupa Italiei și pierderea fotoliului de lider - și să obțină un rezultat care să le dea speranțe la calificare.

BILETUL ZILEI - 18.02.2021

Steaua Roșie - AC Milan 2-2 (0-1)
1X - COTĂ 1.87 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 1.87

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 18.02

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Steaua Roșie nu pierde (1X) - COTĂ 1.87

Chiar dacă vine dintr-un campionat net inferior, Steaua Roșie este o echipă care se mobilizează foarte bine pe teren propriu și care poate face un meci bun cu orice adversar. Printre rezultatele notabile obținute pe teren propriu, amintim victoria cu 2-0 cu Liverpool din 2018 și egalurile 0-0 cu Napoli și RB Salzburg din același an, victoria 3-1 cu Olympiakos și egalul 1-1 cu Young Boys din 2019, plus victoriile 2-1 cu Gent, 5-1 cu Liberec și egalul 0-0 cu Hoffenheim din 2020. În plus, întâlnește o echipă a Milanului ieșită din formă (probabil obosită) și care ar putea aborda mai prudent acest prim meci.

Ibrahimovici & coechipierii au pierdut șefia în Serie A după ce au pierdut în ultima etapă, 0-2 cu Spezia, în urma unui meci foarte modest. Tot de curând, Milan a părăsit și Cupa Italiei după o înfrângere dramatică, 1-2 cu Inter. Milan a câștigat norocos grupa, după ce principala rivală, Lille, a pierdut surprinzător în ultimul meci (Lille a reușit să îi ia 4 puncte Milanului). De altfel, Milanul e o echipă care suferă în meciurile cu miză - fie că vorbim în campionat, cupă sau meciuri internaționale.

PUNCTE CHEIE:

  • Steaua Roșie este neînvinsă în ultimele 21 meciuri și au o singură înfrângere în ultimele 42 de partide (0-2 cu Hoffenheim);
  • Pe teren propriu, Steaua Roșie nu a pierdut în ultimele 24 de meciuri;
  • Steaua Roșie nu a primit gol în ultimele 5 meciuri pe teren propriu și în 13 din ultimele 15 la general;
  • Milan a pierdut 3 din ultimele 5 meciuri, în ultimul meci fără a trage măcar pe spațiul porții.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana 💡 înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 să vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro