Meniu

BILETUL din 24 Iunie. Bodo/Glimt nu mai găsește golul


BILETUL ZILEI - 24.06.2021

Brazilia - Columbia 2-1 (0-1)
1 - COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)

Bodo/Glimt - Molde 0-2 (0-0)
O2.5 - COTĂ 1.55 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.33

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 24.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Brazilia câștigă (1) - COTĂ 1.50

Brazilia este într-o formă incredibilă în acest an, lucru datorat atât unei defensive impecabile cât și revenirii la o mare formă a lui Neymar. După 9 victorii consecutive, brazilienii par de-a dreptul invincibili și întâlnesc acum o echipă a Columbiei aflată în criză profundă de rezultate. Cu doar două goluri marcate în 3 meciuri contra mai modestelor Peru, Ecuador și Venezuela, Columbia va trece probabil de faza grupelor (doar ultima clasată nu se califică, iar Ecuador este extrem de slabă), dar are slabe speranțe în fața Braziliei.

PUNCTE CHEIE:

  • Brazilia a câștigat ultimele 9 meciuri și are un singur meci în care a primit gol. Golaverajul total este 26 - 2;
  • Ultimele 5 victorii ale Braziliei au fost la cel puțin două goluri diferență;
  • Columbia s-a făcut recent de râs cu modestele Peru (1-2), Ecuador (1-6) sau Uruguay (0-3) și a bifat doar un 0-0 cu Venezuela.

② Se marchează cel puțin 3 goluri (O2.5) - COTĂ 1.55

La egalitate de puncte pe primul loc, Molde și Bodo/Glimt se întâlnesc în etapa a 10-a. Meciul se anunță unul extrem de spectaculos, așa cum a fost mereu cazul în ultimii ani. Deși nu mai este echipa din sezonul trecut, Bodo/Glimt are în continuare o mare forță ofensivă iar pe teren propriu nu a ratat până acum nici o ocazie să înscrie de minim două ori. Molde are și ea un fotbal în mare creștere și clar poate marca minim un gol contra lui Bodo/Glimt. Așadar, ne așteptăm la un total de minim 3 goluri și chiar ambele formații să marcheze.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 4 întâlniri directe oficiale au fost extrem de spectaculoase - goluri la ambele porți și un total de minim 4 goluri pe tabelă (un goalveraj de 11 - 10 în favoarea lui Molde);
  • De altfel, 10 din ultimele 11 partide oficiale directe au bifat atât pariul ambele marchează cât și peste 2.5 goluri;
  • Bodo/Glimt a ajuns la o serie de 27 de meciuri oficiale consecutive jucate acasă în care a marcat minim două goluri;
  • 5 din ultimele 6 meciuri ale lui Molde au bifat atât pariul ambele marchează cât și peste 2,5 goluri;
  • 16 din ultimele 18 meciuri de campionat ale lui Molde au bifat minim 3 goluri pe tabelă.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro