Meniu

BILETUL din 25 Februarie. Europa League nu ne aduce cota 2.00.

Fără să strălucească în meciul de la Kiev, Club Brugge a reușit să obțină un egal, 1-1, care o transformă în principala favorită la calificare. În plus, jocul foarte bun etalat pe teren propriu susține alegea lui Brugge ca favorită.

BILETUL ZILEI - 25.02.2021

Club Brugge - Dyn. Kiev (22:00)
1 - COTĂ 2.15


COTĂ TOTALĂ - 2.02

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 25.02

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Club Brugge câștigă (1) - COTĂ 2.15

Atât Brugge cât și Dynamo Kiev au avut parte de grupe dificile în Liga Campionilor. Brugge le-a înfruntat pe Dortmund, Lazio și Zenit și, cu puțin noroc în ultimul meci cu Lazio, ar fi putut să își asigure locul 2. În schimb, Dyn. Kiev a fost clar surclasată de Barcelona și Juventus dar a reușit să câștige duelul pentru poziția a treia cu Ferencvaros.

Meciul tur a fost unul anost, cu doar 2 șuturi pe poartă dar ambele transformate în gol. Acest rezultat îi obligă pe ucrainieni să atace, lucru care ar trebui să le convingă belgienilor, având mai multe spații în ofensivă.

Elevii lui Mircea Luceascu au avut un parcurs oscilant și în campionat în ultima vreme, unde au obținut un egal la Desna în ultima etapă (au egalat dintr-un penaly în minutul 93), o victorie acasă cu Olimpik Donetsk (când însă au avut 2 oameni în plus) și un egal cu Kolos Kovalivka.

PUNCTE CHEIE:

  • Club Brugge a câștigat 11 din ultimele 12 meciuri (singurul semi eșec este egalul de la Kiev);
  • Club Brugge a câștigat ultimele 7 meciuri pe teren propriu (și 10 din ultimele 11);
  • Club Brugge a marcat minim 2 goluri în ultimele 7 meciuri jucate acasă (în 6 dintre ele minim 3);
  • Și în sezonul trecut, după ce a fost eliminată din Liga Campionilor, Club Brugge a făcut un meci solid pe teren propriu în Europa League, 1-1 cu Man. United (semifinalistă a competiției);
  • Nici în campionat, Dynamo Kiev nu a impresionat cu echipele de top (a pierdut cu 3-0 cu Shaktor D. și a obținut 3 egaluri în 3 meciuri cu echipele de pe locurile 3 și 4), iar în Ligă a obținut doar un egal, la Ferencvaros;
  • Dynamo Kiev a arătat probleme și în amicalele recente, fiind învinsă de Ludogorets și de Legia.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro