Meniu

BILETUL din 25 Martie. Danemarca și Suedia ne fac fericiți!


BILETUL ZILEI - 25.03.2021

Suedia - Georgia 1-0 (0-0)
1 - COTĂ 1.27 (CÂȘTIGAT)

Israel - Danemarca 0-2 (0-1)
2 - COTĂ 1.78 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.26

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 25.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Suedia câștigă (1) - COTĂ 1.27

Revenirea lui Zlatan Ibrahimovic în garnitura lui Janne Andersson a ridicat interesul stârnit de naționala nordică, dar și nivelul așteptărilor. Chiar și la 39 de ani, atacantul lui AC Milan a demonstrat în acest sezon de Serie A că este în continuare un jucător de nivel înalt grație celor 15 goluri înscrise în 15 etape jucate.

Revenirea legendarului fotbalist poate avea efect de întăritor și pentru colegii săi, mai ales pentru cei tineri. Alekansdr Isak (21 de ani, Real Sociedad) și Deja Kulusevski (20 de ani, Juventus) sunt două dintre speranțele galben-albaștrilor, iar prezența lui Zlatan în preajma lor poate fi considerat un adevărat doping moral.

Debutul Suediei în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022 vine împotriva naționalei din Georgia, cea care a fost la un pas de calificarea la Euro 2020. Gruzinii au pierdut acasă finala cu Macedonia de Nord, o șansă istorică de altfel deschisă în fața echipelor din pătura inferioară a fotbalului european.

Fără mari performanțe de-a lungul istoriei, mai ales în ultimii ani, georgienii par să fie condamnați în fața unei echipe care nu se încurcă deobicei cu formațiile de rang inferior. De altfel, singurele înfrângeri pe care Suedia le-a suferit în precedentele 11 jocuri disputate pe teren propriu au venit împotriva Franței (0-1) și Portugaliei (0-2), echipe de Top 5 în clasamentul FIFA.

PUNCTE CHEIE:

 • Pe lângă Ibrahimovic, revenit la națională după o pauză de 5 ani, suedezii se bazează pe fotbaliști importanți precum Forsberg, Kulusevski, Isak, Berg, Olsen sau Lindelof;
 • În ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu, Suedia are 6 victorii, două egaluri (cu Norvegia și Spania) și două înfrângeri (cu Franța și Portugalia);
 • Nordicii au câștigat cele mai recente 5 jocuri disputate acasă în preliminariile pentru Cupa Mondială, 4 dintre acestea fără să fi primit gol;
 • Georgia nu a reușit vreun rezultat pozitiv în deplasare împotriva echipelor cu o oarecare relevanță la nivel european. Oaspeții au pierdut inclusiv în Luxemburg sau Iordan în ultimii ani;
 • Gruzinii nu au obținut nicio victorie în precedentele 5 partide, iar două din ultimele 3 s-au terminat cu eșecuri în fața Armeniei și a Macedoniei.


② Danemarca câștigă (1) - COTĂ 1.78

Danemarca are o trupă excelentă și calificarea la ultimele două turnee finale confirmă această afirmație. Condusă excelent din teren de Christian Eriksen, națioana nordicilor de la Copenhaga este genul de metronom care nu prea obișnuiește să se încurce contra echipelor de rang inferior.

Israel, cu siguranță, intră în această categorie, mai ales în ultimii ani. Fără vreo performanță care să o recomande în ultimii mulți ani, naționala Țării Sfinte a fost totuși la doi pași de Euro toamna trecută grație Ligii Națiunilor. Nu a avut însă noroc să bifeze primul turneu continental din istorie pentru că a fost blocată încă din semifinale de Scoția.

De partea cealaltă, Danemarca s-a calificat la Euro fără prea mari emoții, terminând pe locul 2 o grupă cu Elveția, Irlanda, Georgia și Gibraltar. Nordicii au condus seria pe mai tot parcursul ei, dar în minutul 89 al ultimului meci au fost egalați de Irlanda și au pierdut șefia în favoarea Elveției.

Deplasarea în Israel nu este cea mai ușoară, e drept, însă experiența și valoarea superioare ale danezilor fac ca această cotă de 1.78 pentru '2 solist' să fie una care oferă plus-valoare.

PUNCTE CHEIE:

 • Danemarca are un traseu excelent în ultima vreme, cu 5 victorii și o înfrângere (2-4 contra liderului din clasamentul FIFA, Belgia). În acest timp, golaverajul este de 14-5;
 • Danezii au 3 victorii, două egaluri și o înfrângere (cea cu Belgia) în precedentele 6 deplasări. În acest timp, au învins inclusiv în Anglia (1-0) și Islanda (3-0);
 • Toți jucătorii importanți ai nordicilor sunt în lot pentru acest meci, inclusiv Eriksen (Inter Milano), Braithwaite (Barcelona), Poulsen (Leipzig) sau Dolberg (Nice);
 • Israelienii au doar două victorii în cele mai recente 9 partide disputate. Pe lângă acestea, au remizat de 3 ori și au pierdut de 4;
 • Gazdele au două înfrângeri și un egal în cele mai recente 4 jocuri disputate pe propriul teren;
 • În ultimele preliminarii pentru Mondial, Israel a pierdut 4 din cele 5 meciuri disputate pe teren propriu, singura victorie venind în fața modestei Liechtenstein.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro