Meniu

BILETUL din 29 Aprilie. Europa League ne-a adus cota 2.72!


BILETUL ZILEI - 29.04.2021


Man. United - AS Roma 6-2 (1-2)
1 - COTĂ
1.62 (CÂȘTIGAT)

Villareal - Arsenal 2-1 (2-0)
GG - COTĂ
1.70 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.72

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 29.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

Man. United câștigă (1) - COTĂ 1.62

Deși va trebui să se mulțumească cu locul doi în campionat, United ar putea pune din nou mâna pe trofeul Europa League, așa cum a reușit în sezonul 2016/2017. Un penultim hop pentru acest obiectiv este AS Roma, echipă care a trecut cu mult noroc de Ajax și care are șanse tot mai mici să termine în primele 6 clasate în campionat. Istoricul meciurilor lui Roma cu formațiile din topul Serie A, alături de jocul bun al lui United în meciurile cu miză, ne fac să mizăm pe o victorie a gazdelor.

PUNCTE CHEIE:

 • United vine după o serie solidă, cu 5 victorii și un egal în ultimele 6 meciuri;
 • Pe teren propriu, United a bifat 7 victorii și 3 egaluri în ultimele 10 meciuri;
 • Roma nu a câștigat în ultimele 4 meciuri - are 2 înfrângeri și 2 egaluri;
 • În deplasările la primele 10 clasate din Serie A, Roma are 5 înfrângeri și două egaluri. În fiecare dintre aceste 7 deplasări a primit cel puțin două goluri. Golaverajul acestor deplasări este un dezastruos 6 - 21;
 • Roma nu are nici o victorie cu primele 8 clasate (6 înfrângeri și 6 egaluri);
 • United se mobilizează bine cu echipele de top - nu a pierdut în campionat cu primele 6 clasate, iar în 6 din cele 8 meciuri nici nu a primit gol.

② Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.70

Villareal și Arsenal se pregătesc să încheie două campionate mai curând modeste. Dacă submarinul galben este aproape sigur că va prinde totuși un loc de Europa League prin clasarea pe locul 5 sau 6, șansele lui Arsenal la un loc de cupă europeană țin în acest moment mai curând de domeniul fantasticului. Astfel, pentru ambele echipe Europa League ar fi o șansă uriașă de a-și trece un trofeu în palmares și a de obține un loc direct în grupele Ligii Campionilor pentru sezonul următor.

După ce legasă 8 victorii în 9 meciuri, Villareal s-a încurcat de Alaves ca apoi să fie învinsă și de Barcelona, după ce a deschis scorul, și a pierdut astfel contactul cu Sevilla. Totuși, echipa a arătat din nou poftă de joc și potențial ofensiv, iar cu siguranță în meciul tur nu se vor mulțumi cu un scor alb.

Arsenal continuă evoluțiile oscilante, și după ce a impresionat în meciul de la Praga a obținut un singur punct în două meciuri acasă, cu Fulham și Everton.

PUNCTE CHEIE:

 • Meciurile lui Arsenal din Europa League au fost bogate în goluri - în 6 din ultimele 8 meciuri au marcat ambele echipe iar 9 din cele 12 meciuri jucate în acest sezon de Europa au adus cel puțin 3 goluri pe tabelă;
 • Ambele echipe au marcat și în 7 din ultimele 10 deplasări ale lui Arsenal. Din aceste 10 deplasări, Arsenal are un singur meci în care nu a punctat pe tabelă;
 • Villareal vine după 5 meciuri în care a bifat pariul GG3+ și are o serie de 18 meciuri cu gol marcat;
 • Pe teren propriu, 10 din ultimele 12 meciuri ale lui Villareal au adus goluri la ambele porți;
 • Villareal a marcat în toate cele 12 meciuri de Europa League din acest sezon, iar Arsenal în 11 din cele 12 meciuri jucate până acum.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro