Meniu

BILETUL din 8 Aprilie. Liga 1 aduce cota 2.00!


BILETUL ZILEI - 08.04.2021

Viitorul - Poli Iași 1-2 (0-0)
GG - COTĂ 1.96 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 1.96

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 08.04


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.96

Din sezonul regulat al Ligii 1 a mai rămas o singură etapă, plus restanța care se joacă astăzi între Viitorul și Poli Iași (restanță din runda a 24-a). Ambele echipe sunt resemnate deja cu faptul că vor juca în play-out, dar caută puncte pentru a nu retrograda.

Situația lui Mircea Rednic la Viitorul este una extrem de tensionată, după ce echipa a adunat o singură victorie în ultimele 13 meciuri oficiale (și aceea cu Dinamo). În aceste condiții, echipa are motive serioase să se teamă de posibilitatea retrogradării, așa că o victorie contra Iașiului ar fi extrem de importantă și ca moral și pentru a mai pune niște puncte.

Nici situația Iașiului nu e mai bună. Cu o singură victorie în ultimele 14 meciuri (tot contra lui Dinamo) și un total de doar 5 puncte obținute în acest interval, moldovenii nu au prea multe speranțe de care să se agațe pentru a rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc. Totuși, au reușit să marcheze mai des în ultima vreme iar faptul că nu au nimic de pierdut îi poate deschide la joc, așa cum s-a întâmplat în mai toate directele cu Viitorul.

PUNCTE CHEIE:

  • Viitorul are 11 GG-uri în 13 meciuri jucate acasă, cele mai multe din campionat;
  • Ambele echipe au marcat în 8 din ultimele 12 meciuri de campionat ale lui Poli Iași;
  • Poli Iași a marcat în 8 din ultimele 9 deplasări, 7 dintre acestea bifând ambele echipe printre marcatoare;
  • Ambele echipe au marcat în ultimele 5 confruntări directe (deși meciul tur i-a fost atribuit Viitorului la masa verde, scorul la momentul întreruperii jocului era 2-1);
  • Ieșenii au cea mai modestă defensivă din Liga 1, cu 63 de goluri primite în 28 de meciuri;
  • Pe teren propru, Viitorul are un golaveraj de 20-20 (a doua cea mai slabă apărare, după Iași, dar și al treiela atac după FCSB și CFR).


________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro