Meniu

BILETUL ZILEI din 1 Februarie. Betis Sevilla a confirmat așteptările.

Așa cum se întâmplă de obicei, luni e ziua în care pariorilor li se oferă șansa unui respiro. Începutul săptămânii și al lunii vine cu meciuri puține și deloc ofertante, dar am reușit să găsim o cotă care ne așteptăm să aducă plus-valoare bugetului pe care îl avem la dispoziție.

BILETUL ZILEI - 01.02.2020

Betis - Osasuna 1-0 (0-0)
1 - COTĂ 1.92 (CÂȘTIGĂTOR)


COTĂ TOTALĂ - 1.92

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Gazdele câștigă (1) - COTĂ 1.92 (CÂȘTIGĂTOR)

Betis Sevilla este una dintre enigmele pe care le oferă La Liga. Milioanele investite în echipa andaluză de atâția ani se reflectă foarte puțin în rezultatele pe care le obține, iar participările în cupele europene au devenit o raritate.

Antrenați de celebrul Manuel Pellegrino și cu jucători precum Nabil Fekir, Claudio Bravo, Joaquin sau Canales pe teren, Betis este în revenire de formă în 2021 și a început să se apropie de zona de vârf a clasamentului. Osasuna, în schimb, se zbate în subsol pentru a evita retrogradarea și, chiar dacă în ultima vreme a obținut câteva rezultate decente, forma echipei din Pamplona în deplasare e cel mult modestă.

  • Betis are 7 meciuri fără înfrângere consecutive, din care 4 sunt victorii, iar una este o calificare în prelungiri în faza următoare a Cupei Spaniei;
  • Cu echipele clasate de la locul 13 în jos, Betis are 7 victorii și o înfrângere, 6 dintre succese fiind obținute fără gol primit (golaveraj 13-3);
  • Osasuna are 9 deplasări fără victorie în La Liga, 5 dintre care sunt înfrângeri. Golaverajul în acest timp este 15-6;
  • Andaluzii sunt neînfrânți în precedentele 6 confruntări directe, 5 dintre care sunt victorii (golaveraj 12-1 în perioada indicată);
  • Betis are 3 victorii la zero consecutive contra Osasunei în meciurile jucate la Sevilla (golaveraj 8-0).

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro