Meniu

BILETUL din 1 Martie. Benfica rezolvă cazul, dar nu și Hamburg.

St. Pauli și Hamburger SV se întâlnesc într-un derby local din a doua divizie germană. Întâlnirile directe au produs goluri în ultimii 2 ani, iar stilul de joc al lui St. Pauli ne face să mizăm pe același lucru și acum.

Benfica vine după o serie mai puțin reușită și a fost eliminată din Europa League pe final de meci cu Arsenal, dar poate relua seria victoriilor în fața lui Rio Ave.

BILETUL ZILEI - 01.03.2021

St. Pauli - Hamburger SV 1-0 (0-0)
O2.5 - COTĂ 1.65 (PIERDUT)

Benfica - Rio Ave 2-0 (0-0)
1- COTĂ 1.60 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.36

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 01.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Se marchează cel puțin 3 goluri (O2.5) - COTĂ 1.65

Hamburger SV a pierdut puncte importante în ultimele etape (doar 2 puncte în ultimele 3 jocuri) și a coborât până pe locul 4 (și cu un meci mai puțin jucat). Un duel cu St. Pauli, echipă lipsită practic de orice obiectiv, este un obiectiv numai bun pentru a relua seria victoriilor. De aceea, este de așteptat ca oaspeții să atace puternic de la început, mai ales că sunt cea mai ofensivă echipă din al doilea eșalon.

St. Pauli traversează o formă foarte bună, cu 4 victorii în ultimele 4 meciuri, și este greu de crezut că va ceda prea ușor acest derby local. Echipa practică un joc deschis, plăcut, cu multe goluri la ambele porți (are un golaveraj de 36 - 40 după 22 de etape). Mai mult, pe teren propriu este echipa cu cel mai mare total de goluri (golaveraj 18 - 20 în 11 meciuri), așa că mizăm pe un joc spectaculos și acum.

PUNCTE CHEIE:

  • S-au marcat cel puțin 3 goluri în 10 din ultimele 13 meciuri ale lui St. Pauli (și câte 2 goluri în celelalte 3 meciuri);
  • În 9 din ultimele 12 meciuri ale lui Hamburger SV s-au înscris cel puțin 3 goluri;
  • Hamburger are cel mai bun atac din 2nd Bundesliga, cu 48 de goluri marcate în 22 meciuri, iar St. Pauli are 36 goluri marcate în 22 meciuri (împreună, o medie de aproape 4 goluri pe meci);
  • 13 din 14 meciuri ale lui Hamburger cu echipe aflate sub locul 7, cum este și St. Pauli, s-au terminat cu cel puțin 3 goluri pe tabelă (singurul care a avut mai puține a fost un 1-1 cu Nurnberg), iar 11 din aceste meciuri au avut minim 4 goluri;
  • 10 din cele 11 meciuri jucate de St. Pauli cu echipe din prima jumătate a clasamentului (cum este Hamburger) s-au terminat cu minim 3 goluri pe tabelă, iar 7 din aceste meciuri au avut minim 4 goluri.

② Benfica câștigă (1) - COTĂ 1.47

Benfica a fost eliminată, puțin nedrept, din Europa League de Arsenal, după ce a condus cu 2-1, a primit 2 goluri pe final și a ratat o ocazie uriașă chiar la ultima fază. Echipa a și fost victima unui program extrem de încărcat și dificil în ultima vreme (dubla de Europa cu Arsenal, meci în Cupă cu Estoril plus un duel dificil la începutul lui februarie pe terenul lui Sporting), ceea ce le-a afectat în mod vizil rezultatele. Echipa a pierdut locul de Liga Campionilor în fața lui Braga și are mare nevoie de o victorie pentru a-și reintra în ritm și a trage speranțe la podium.

Chiar dacă este momentan pe locul 9, Rio Ave are doar 3 puncte peste locurile retrogradabile (în total, sunt 10 echipe despărțite de 5 puncte). Echipa are ca unic obiectiv salvarea de la retrogradare și nu prea a reușit să le pună probleme echipelor care luptă la podium, așa că mizăm pe același scenariu și acum.

PUNCTE CHEIE:

  • Benfica a câștigat ultimele 8 întâlniri directe (golaveraj 24 - 8);
  • Rio Ave a pierdut 4 din ultimele 6 deplasări (fără să marcheze în nici una din aceste înfrângeri);
  • Rio Ave a obținut un singur punct în cele 5 meciuri jucate până acum cu echipe de top 5 (și a marcat într-un singur meci, golaveraj 1 - 11);
  • Benfica a câștigat 7 din cele 9 meciuri de campionat jucate pe teren propriu cu echipe aflate în afara podiumului (și a terminat două meciuri la egalitate).

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro