Meniu

BILETUL din 11 Octombrie. Românii nu găsesc și golul doi


BILETUL ZILEI - 11.10.2021

România - Armenia (21:45)
1&2+ - COTĂ 2.00

COTĂ TOTALĂ - 2.00

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 11.10


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① România câștigă și se marchează cel puțin două goluri (1&2+) - COTĂ 2.00

Deși a pierdut în Germania după un joc eroic, naționala are motive de sărbătoare - egalul dintre Armenia și Islanda, care a făcut ca adversara de astăzi să se distanțeze la doar 2 puncte. Acest egal al Armeniei vine după un alt rezultat dezamăgitor, egalul contra codașei Liechetenstein, iar per total tricolorii au recuperat în această toamnă 4 puncte față de fostul lider al grupei.

O victorie în această seară ar însemna automat depășirea Armeniei în clasament, iar cum Macedonia are un meci extrem de dificil, cu Germania, ar putea chiar să ducă la propulsarea pe locul doi în grupă. Momentul nu ar putea fi mai prielnic - dacă am urca pe 2, etapa viitoare am putea profita de lupta directă dintre Armenia și Macedonia, iar în ultima etapă avem meci contra Liechtensteinului, deci calificarea ar fi 100% în mâinile noastre și chiar ne-am putea permite un egal cu Islanda.

În plus, premisele meciului ne sunt favorabile - România a arătat bine în toate meciurile din această toamnă - poate puțin fricos cu Macedonia, care a părut de bătut, dar bătăioasă cu Germania, în ciuda rezultatului final. Armenia în schimb nu a impresionat deloc și probabil și încrederea în tabăra oaspeților privitor la șansele de calificare începe să fie tot mai redusă (Armenia are și cel mai dificil program rămas, jucând cu toate echipele care luptă la calificare în aceste ultime 3 meciuri).

PUNCTE CHEIE:

  • Armenia are doar două victorii în ultimele 13 depasări, și acelea cu Liechtenstein (1-0) și Georgia (2-1). În acest timp, a pierdut însă cu 6-0 în Germania, 9-1 în Italia sau 3-1 în Suedia;
  • Armenia vine după 6 meciuri fără victorie, inclusiv un egal chinuit acasă cu Liechtenstein;
  • România are două victorii în ultimele 4 meciuri, ambele cu 2-0, dar și un joc bun contra Germaniei.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro