Meniu

BILETUL din 12 Aprilie. Anglia și Rusia au adus cota de 2.64!


BILETUL ZILEI - 12.04.2021

Brighton - Everton 0-0
X2 - COTĂ 1.65 (CÂȘTIGAT)

TSKA Moscova - Rotor Volgograd 2-0 (1-0)
NGG - COTĂ 1.60 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.64

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 12.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Everton nu pierde (X2) - COTĂ 1.65

Everton a întâmpinat ceva probleme în ultimele etape după ce a dat piept cu Chelsea și Man. City, iar Crystal Palace și Burnley au reușit și ele să profite de pe urma oboselii pe care au acumulat-o. Între timp însă, Everton a beneficiat de o săptămână de pauză și joacă din nou în deplasare, acolo unde se simte cel mai bine. Trupa lui Ancelotii are mare nevoie de cele 3 puncte puse în joc pentru a mai spera la un loc de cupă europeană, iar ultimele 2 confruntări cu Brighton le-au adus toate punctele puse în joc.

Brighton mai are o singură amenințare reală la retrogradare, pe Fulham. West Brom și Sheffield par prea departe pentru a le mai pune probleme. Ca și Everton, Brighton se descurcă mai bine pe teren străin, așa că nu credem că va reuși să se impună în fața lui Everton.

PUNCTE CHEIE:

 • Everton are o singură înfrângere în ultimele 10 deplasări (pe terenul lui Chelsea). În aceste meciuri au strâns 7 victorii și 2 egaluri;
 • Echipa lui Ancelotii este obișnuită să obțină puncte pe teren străin, cu 29 de puncte în 14 deplasări (locul 4 în campionat la acest capitol);
 • Everton s-a impus în ultimele 2 întâlniri directe, cu un golaveraj total de 5-2;
 • În ultimele 9 meciuri , Brighton a obținut doar 2 victorii, altăuri de 2 egaluri și 5 înfrângeri;
 • Pescărușii au mari probleme pe teren propriu, unde au obținut doar 2 victorii în 15 meciuri.


② Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.60

TSKA Moscova trage tare pentru a prinde un loc de cupă europeană. Cu 6 etape înainte de final, echipa ocupă ultimul loc ce asigură prezența în Europa League, dar are un avans de doar 3 puncte față de următoarele 3 echipe care îi vânează poziția. Echipa a avut un joc oscilant în acest sezon, dar se bazează în continuare pe o defensivă solidă față de restul echipelor.

Rotor este practic sigură că fie va retrograda direct, fie va juca barajul pentru rămânarea în prima ligă. Echipa are cel mai slab atac, cu doar 12 goluri marcate. Prin urmare, ne așteptăm la un meci cu goluri la o singură poartă.

PUNCTE CHEIE:

 • Cel mult o echipă a marcat în 9 din ultimele 10 meciuri ale lui Rotor;
 • Rotor a reușit să înscrie într-un singur meci din ultimele 4 jucate pe teren străin;
 • Cu doar 12 goluri marcate în 24 de etape, Rotor are cel mai slab atac din campionat;
 • Doar 29% din meciurile lui Rotor din acest sezon s-au încheiat cu ambele echipe printre marcatoare;
 • Rotor are mari dificultăți în a înscrie cu echipele din frunte, cu un singur gol marcat în 7 meciuri contra echipelor din top 5;
 • Cu 25 de goluri primite până acum în campionat, CSKA Moscova are a doua cea mai bună defensivă.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro