Meniu

BILETUL din 15 Noiembrie. Încercăm tot pe goluri puține

BILETUL ZILEI - 15.11.2021

Irlanda de Nord - Italia (21:45) PIERDUT
VSO - COTĂ 2.14


COTĂ TOTALĂ - 2.14

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 15.11


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

① Italia câștigă fără să primească gol (VSO) - COTĂ 2,.10

Campioana Euro 2020 și ocupanta locului 3 în Liga Națiunilor, Italia, nu a mai impresionant atât de mult defensiv în ultima vreme dar rămâne una din cele mai solide apărări de pe continent. Întâlnirea cu Irlanda nu ar trebui să le pună mari probleme, mai ales dacă privim rezultatele irlandezilor cu mai toate echipele cu un minim de pretenții. Printre notele negative ale gazdelor acestei partide aminitim faptul că au smuls un singur punct din dubla cu Bulgaria sau că în grupa de Liga Națiunilor au smuls doar două puncte, din păcate ambele cu România. Lipsa capacităților de exprimare ofensivă s-a văzut foarte clar în mai toate meciurile cu echipe cu un minim de pretenții - nu au marcat în dubla cu Elveția, cu Ucraina, Italia, Olanda și altele. Italia în schimb are o apărare care face față cu brio echipelor mici, căci golurile încasate de la Belgia, Franța sau Anglia nu pot fi puse în aceeași categorie. E adevărat, au primit acel gol cu Bulgaria, dar ulciorul nu merge de multe ori la apă.

PUNCTE CHEIE:

  • Italia nu a primit gol în ultimele 5 directe (4 dintre ele și câștigate);
  • În afară de acel egal surpriză cu Bulgaria, Italia a terminat fără gol primit toate meciurile cu adversari din alte grupe valorice: Lituania, Austria, Țara Galilor, Turcia, Cehia, San Marino, Bosnia, Estonia, chiar și Polonia negăsind oportunități de marca;
  • Tot în afară de acel cu Bulgaria, Italia nu a reușit să câștige în ultimii ani doar meciuri cu adversari cu adevărat puternici, precum Spania, Olanda, Polonia, Anglia sau Portugalia, echipe ce însă nu pot fi comparate cu Irlanda de Nord;
  • Irlandezii au pierdut toate meciurile cu adversari cu un minim de pretenții - Elveția, SUA, Ucraina, Austria sau Norvegia nu s-au încurcat de irlandezi.
Bonus Superbet

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro