Meniu

BILETUL din 17 Mai. Golurile neașteptate vin în Serie A


BILETUL ZILEI - 17.05.2021

Verona - Bologna 2-2 (1-1)
U2.5 - COTĂ 2.05

COTĂ TOTALĂ - 2.05

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 17.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Se marchează cel mult două goluri (U2.5) - COTĂ 2.05

Vecine de clasament și fără nici un obiectiv rămas pentru acest sezon, Verona și Bologna se întâlnesc în închiderea rundei cu numărul 37. Scăpate de grijile retrogradării și fără pretenții europene, ambele echipe au practicat un fotbal modest în ultimele etape: Verona are o singură victorie în ultimele 11 meciuri, iar Bologna un succes în ultimele 8 partide.

O dată cu aceste rezultate a scăzut și elantul ofensiv al Veronei, echipă care a mai punctat de doar 5 ori în ultimele 7 meciuri (asta după ce la un moment dat se îndrepta spre o medie de 1,5 goluri marcate pe meci). Același lucru este valabil și pentru Bologna, care oricum marchează greu în deplasări (are 8 meciuri afară în care nu a marcat deloc). Cum meciul acesta nu ridică nici un fel de miză, ne așteptăm la un meci de așteptare fără prea multe goluri, astfel că o cotă de peste 2 pentru pariul pe under pare de speculat.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 4 confruntări directe au adus cel mult două goluri pe tabelă;
  • 6 din ultimele 9 meciuri ale Veronei au bifat câștigător pariul sub 2.5 goluri. Pe teren propriu, 6 din ultimele 7 meciuri au adus cel mult două goluri;
  • 8 din cele 11 meciuri acasă ale Veronei cu echipele aflate între locurile 5 și 17 au adus mai puțin de 3 goluri;
  • Doar Udinese produce o medie de goluri mai mică în meciurile pe teren propriu (1.7) decât Verona (2.3).
  • 8 din ultimele 12 deplasări ale Bologniei au consemnat cel mult două goluri pe tabelă;
  • 7 din cele 8 deplasări ale Bologniei la echipele aflate între locurile 7-15 au mișcat tabela de cel mult două ori;
  • Bologna are cel mai slab atac pe teren străin, cu doar 16 goluri marcate în 30 de meciuri.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro