Meniu

BILETUL din 18 Octombrie. Păstrăm ritmul câștigului!


BILETUL ZILEI - 18.10.2021

Univ. Craiova - Acad. Clinceni 5-0 (3-0)
NGG - COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)

Alaves - Betis 0-1 (0-0)
X2 - COTĂ 1.33 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.00

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 18.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

① Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.50

După ce a câștigat SuperCupa României în fața CFR-ului, Universitatea Craiova a început sezonul curent cu rezultate mult sub așteptări - 3 înfrângeri în primele 5 etape (inclusiv un 1-4 în fața FSCB-ului) și o eliminare rușinoasă, fără gol marcat, din Uefa Conference League în fața lui Laci. Ulterior, lucrurile au început să se mai așeze pentru olteni, care vin acum după 3 victorii fără gol primit, inclusiv un 5-0 administrat lui Dinamo și eliminarea CFR-ului din Cupă, 1-0. Acum, alb-albaștrii întâlnesc un adversar aflat pe marginea prăpastiei, care a adunat doar 3 puncte după 11 etape, fără nici o victorie.

Cu unul dintre cele mai modeste atacuri din Liga 1, echipa din Clinceni este în mod clar conștientă că singura șansă de a obține un rezultat pozitiv este să se apere, așa cum a făcut-o în mai toate duelurile directe. De altfel, meciurile dintre Craiova și Clinceni sunt unele dintre cele mai anoste din Liga 1, producând doar două goluri pe durata ultimelor 5 episoade (3 scoruri de 0-0 și două victorii cu 1-0 ale Clinceniului).

PUNCTE CHEIE:

  • S-au marcat doar două goluri în ultimele 5 întâlniri directe, Craiova nereușind să înscrie încă în poarta ilfovenilor;
  • Ultimele 4 meciuri ale oltenilor au adus goluri la o singură poartă;
  • Din ultimele 17 meciuri oficiale ale Craiovei, doar 4 au bifat pariul GG.


② Betis nu pierde (X2) - COTĂ 1.33

După un sezon bun, ce i-a permis în final clasarea pe locul 6 și participarea în Europa League, Betis continuă forma bună și în acest an - are deja 6 puncte din 6 posibile în grupa de Europa League (și implicit șanse foarte mari să meargă mai departe), iar în campionat a strâns 12 puncte după 8 partide (un bilanț cinstit, dacă ținem cont că două partide au fost pierdute cu Real și Villarreal). Desigur, speranțele oaspeților vizează o nouă clasare cât mai aproape de podium, care pare posibilă în contextul în care calitatea fotbalului din LaLiga a început să scadă de la an la an.

Alaves, care s-a luptat pentru a evita retrogradarea în sezonul trecut, și-a reluat locul în subsolul clasamentului după 6 înfrângeri în primele 7 etape (surprinzător, a reușit să o învingă pe Atletico Madrid). Cu cel mai slab atac din LaLiga și fără aproape nici o viziune de joc, nu sunt multe de spus despre gazdele acestei partide care doar prin noroc pot smulge puncte în acest sezon.

PUNCTE CHEIE:

  • Betis a câștigat ultimele două întâlniri directe și are o sigură înfrângere în ultimele 8 încleștări cu Alaves;
  • Betis are doar două înfrângeri în ultimele 20 de partide oficiale (la Villarreal și acasă cu Real Madrid);
  • Sezonul trecut, în 28 de meciuri contra echipelor aflate în top 6, Betis a suferit doar 5 înfrângeri, iar sezonul acesta continuă aceeași formă cu echipele din partea de jos a clasamentului;
  • Alaves a pierdut 7 din ultimele 8 meciuri oficiale. Mai mult, în aceste 8 meciuri a izbutit doar două goluri;
  • Singura victorie din 12 meciuri cu echipe de top 6 în sezonul trecut a lui Alaves a fost la Real Madrid.



___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro