Meniu

BILETUL din 22 Februarie. Copenhaga conduce de două ori degeaba.

FC Copenhaga pare că și-a regăsit forma și caută o nouă victorie pe terenul aproape retrogradatei Lyngby. Formația din capitală vine după o serie de rezultate solide și își poate asigura locul în play-off.

Caen se deplasează la Guingamp, un adversar în fața căruia a reușit mereu să obțină puncte. În plus, poate profita de lipsa de eficiență pe teren proriu a lui Guingamp, care nu a mai câștigat pe propriul stadion din octombrie.

BILETUL ZILEI - 22.02.2021

Lyngby - FC Copenhaga 2-2 (0-1)
2 - COTĂ 1.53 (PIERDUT)

Guingamp - Caen 2-2 (0-1)
X2 - COTĂ 1.54 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.29

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 22.02

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① FC Copenhaga câștigă (2) - COTĂ 1.55

FC Copenhaga a început foarte slab actualul sezon, dar a reușit să își regăsească forma în ultimele meciuri (a adunat 19 puncte în ultimele 7 etape, după ce strânsese doar 10 puncte în primele 9 runde). Și în amicale formația din capitală a arătat o mare poftă de joc, marcând cel puțin 2 goluri în fiecare meci. După rezultatele din ultimele etape, Copenhaga este aproape să își asigure locul în play-off, dar cu siguranță vrea să obțină cât mai multe puncte în continuare pentru a avea acces la locurile de cupe europene.

Lyngby în schimb a pierdut ultimele 2 meciuri și este sigură că va participa în play-out. În plus, șansele de salvare de la retrogradare sunt reduse, după ce gazdele au reușit să acumuleze doar 7 puncte în cele 16 etape scurse (au o victorie în deplasare, 4 egaluri pe teren propriu și 11 înfrângeri) și se află deja la 10 puncte de următoarea clasată.

PUNCTE CHEIE:

 • FC Copenhaga a câștigat ultimele 4 dueluri directe oficiale, de fiecare dată la minim 2 goluri diferență;
 • FC Copenhaga vine după o serie de 6 victorii (3 în meciuri oficiale și 3 în amicale), cu minim 2 goluri marcate în fiecare din aceste meciuri;
 • În campionat, Copenhaga a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri (și a termiant un meci la egalitate);
 • Copenhaga a câștigat toate cele 5 meciuri jucate până acum cu echipele de pe ultimele 3 locuri;
 • Lyngby nu a câștigat în ultimele 13 meciuri oficiale pe teren propriu, iar în ultimele 3 nici nu a marcat;
 • Lyngby a pierdut toate cele 7 meciuri jucate până acum cu echipe de play-off (golaveraj 3-19);
 • Lyngby are cele mai puține puncte pe teren propriu și cel mai slab golaveraj (4-15).

② Caen nu pierde (X2) - COTĂ 1.54

Caen se reîntoarce pe terenul lui Guingamp, echipă pe care a eliminat-o din Cupa Franței la finalul lui ianuarie după o victorie categorică cu 3-1 (Guingamp a reușit să înscrie golul de onoare în ultimul minut de prelungiri). Echipa a fost ulterior eliminată de PSG dar într-un meci mult mai echilibrat decât s-ar fi așteptat chiar și cei mai optimiști suporteri (în final, campioana s-a impus cu 1-0). Jocul bun din Cupă s-a materializat într-o victorie etapa trecută, 1-0 cu Niort.

Guingamp a reușit să părăsească locurile retrogradabile în chiar ultima etapă, când a obținut un egal, iar Chambly a cedat din nou.

PUNCTE CHEIE:

 • Guingamp nu a câștigat în ultimele 7 meciuri (are 4 egaluri și 3 înfrângeri);
 • Guingamp nu a câștigat în ultimele 10 meciuri pe teren propriu. În plus, au avut mereu probleme pe teren propriu, cu doar 5 victorii în ultimele 24 meciuri jucate acasă;
 • Caen nu a pierdut în ultimele 11 întâlniri directe oficiale (iar pe ultimele 2 le-a și câștigat);
 • În ultimele 7 întâlniri directe oficiale, Caen a primit doar 2 goluri (în 5 meciuri a păstrat poarta intactă).

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro