Meniu

BILETUL din 22 Martie. Albacete ne-a adus cota de 2.70!

Luni este o zi în care opțiunile sunt extrem de limitate, astfel că orice alegere facem, ea implică un risc destul de ridicat. Cota de minimum 2.00 pe care am ales-o vine din La Liga 2, acolo unde Albacete vrea să își continue seria bună contra rivalei Cartagena.

BILETUL ZILEI - 22.03.2021

Albacete - Cartagena 2-0 (1-0)
1 - COTĂ 2.72 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.72

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Albacete câștigă (1) - COTĂ 2.72

Lupta pentru evitarea retrogradării este extrem de aprinsă în liga secundă spaniolă, acolo unde echipele clasate pe locurile 16-22 se află într-un interval de 5 puncte. Printre acestea se află și Albacete și Cartagena, care urmează să se dueleze luni seara într-un joc care poate fi decisiv în economia clasamentului final din La Liga2.

Albacete se află momentan pe ultimul loc, iar viitorul nu arată roz pentru echipa din sud-estul Spaniei. Împotriva adversarelor din subsolul clasamentului, alb-negrii se descurcă destul de bine, mai ales acasă, acolo unde nu a pierdut în jocurile cu rivalele pentru evitarea retrogradării.

Cartagena este una dintre acestea și performanțele ei în deplasare inspiră puțină încredere pariului '1 solist'. Oaspeții nu au mai câștigat în deplasare de la începutul lui decembrie și au în acest interval 5 înfrângeri și un egal.

Este un pariu riscant, în mod evident, dar credem că Albacete se va impune în această seară, mai ales că aceasta este una din ultimele șanse pentru a scăpa de corvoada 'lanternei roșii'.

PUNCTE CHEIE:

  • Albacete este neînvinsă acasă contra echipelor clasate pe ultimele 10 locuri și are două victorii împotriva formațiilor de pe ultimele locuri;
  • Cartagena nu a câștigat deloc în deplasările efectuate la echipele clasate în a doua jumătate a clasamentului. În aceste confruntări, are 4 înfrângeri și un egal;
  • Oaspeții au 5 înfrângeri și un egal în precedentele 6 jocuri, perioadă în care au acumulat un golaveraj de 3-11;________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro