Meniu

BILETUL din 26 Aprilie. Sociedad aduce cota de 2.17!


BILETUL ZILEI - 26.04.2021

Eibar - Real Sociedad 0-1 (0-1)
2 - COTĂ 2.17 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.17

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.


Biletul Zilei 26.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Sociedad câștigă (2) - COTĂ 2.17

Sociedad nu este la cel mai grozav sezon din istorie, dar are din nou șansa unui loc de Europa League. Meciul care îi poate apropia și mai mult de acest obiectiv este cu Eibar, echipă ca și retrogradată și care înșiră înfrângere după înfrângere.

PUNCTE CHEIE:

  • Eibar vine după 4 înfrângeri consecutive și un singur gol marcat în ultimele 5 meciuri;
  • Pe teren propriu, Eibar a pierdut toate cele 4 meciuri de până acum cu primele 6 clasate;
  • În campionat, Eibar a obținut un singur punct în ultimele 7 etape și doar 4 puncte (toate din egaluri) în ultimele 15 etape. În plus, în aceste 15 etape, Eibar a reușit să marcheze doar 9 goluri și a primit 29;
  • Din cele 8 meciuri de până acum cu ultimele 6 clasate, Sociedad are 5 victorii și 3 egaluri;
  • Sociedad este una din echipele cu un atac solid, cu 50 de goluri marcate în 32 de meciuri;
  • Sociedad s-a impus și în ultima deplasare la Eibar cu 2-1.________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro