Meniu

BILETUL din 28 Iunie. Cota 2.17 bifată cu Super Avantaj


BILETUL ZILEI - 28.06.2021

Sputnik - Vitebsk 4-3 (0-2)
2 - COTĂ 1.40 (CÂȘTIGAT)

Franța - Elveția 3-3 (0-1)
1 COTĂ 1.57 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.17

Ambele meciuri au fost bifate datorită promoției Avans două goluri. Vitebsk a condus chiar cu 3-0 (2-0 la pauză), ceea ce a validat automat pariul Vitebsk câșigă, iar Franța a condus cu 3-1 ceea ce a validat pariul Franța câștigă.

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 28.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Vitebsk câștigă (2) - COTĂ 1.40

Nou promovata Sputnik este în mod clar cea mai slabă echipă din prima ligă și pare deja că are soarta pecetluită, deși nu am ajuns încă nici la jumătatea sezonului. Bifând atât cel mai slab atac cât și cea mai proastă apărare, Sputnik nu prea găsește în ce să își pună speranța pentru salvare. În meciul de cupă a arătat de-a dreptul hilar în fața unei echipe de amatori înființată chiar în acest an (1-1 în timpul regulamentar, 2-2 în prelungiri și victorie la penalty-uri).

Vitebsk nu este una din forțele campionatului, dar este o echipă suficient de puternică încât să se impună în fața adversarilor mai slabi. În plus, au ajuns la 11 meciuri în care au fost învinși doar de campioana Soligorsk, echipă al cărei nivel de joc nu se poate compara cu cel al celorlalte echipe. Cu a doua cea mai bună apărare din Belarus, Vitebsk nu ar trebui să întâmpine dificultăți în fața atacanților lui Sputnik și clar are șansa să marcheze, chiar de mai multe ori, în fața unor fundași care tocmai au luat două goluri de la o echipă de amatori.

PUNCTE CHEIE:

  • Sputnik are doar două egaluri și 8 înfrângeri în ultimele 10 meciuri (un egal contra unei echipe de amatori recent înființată);
  • În toate aceste 10 meciuri Sputnik a primit cel puțin două goluri;
  • Din cele 13 meciuri de campionat jucate până acum, Sputnik a pierdut deja 11. Singurele echipe cu care nu a pierdut (are o victorie și un egal) sunt tot cele aflate în zona retrogradării;
  • Vitebsk are 4 victorii în ultimele 6 meciuri.

② Franța câștigă (1) - COTĂ 1.57

Bucureștiul va fi gazda campionilor mondiali în încercarea de a trece în sferturi contra Elveției. Franța a reușit să câștige cea mai grea grupă de la acest european, cu o victorie și două egaluri, în timp ce Elveția a mers mai departe grație unei clasări între cele mai bune echipe de pe locul 3. Jocul pare îndreptat clar în favoarea francezilor, mai ales că adversarii au arătat de-a dreptul ridicol în meciul cu Italia (0-3), singurul adversar de calibru întâlnit în faza grupelor.

PUNCTE CHEIE:

  • Franța vine după 7 victorii și 3 egaluri în ultimele 10 meciuri;
  • În ultimele 18 partide oficiale (nu sunt incluse meciurile amicale), Franța are 13 victorii și 5 rezultate de egalitate;
  • În Liga Națiunilor, Elveția nu a câștigat nici un meci pe teren (3 egaluri și două înfrângeri), dar are o victorie la masa verde;
  • Elveția a reușit rareori să obțină vreun punct când a întâlnit adversari de primă clasă și are înfrângeri în ultimele meciuri cu Italia (0-3), Belgia (1-2), Spania (0-1), Ucraina (1-2), Danemarca (0-1), Anglia (0-1), Portugalia (1-3) sau Suedia (0-1).

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro