Meniu

BILETUL din 8 Februarie. Atletico trădează cauza contra Celtei Vigo.

Ziua de luni ne oferă puțin fotbal, dar mizăm pe forma excelentă a lui Atletico și pe ușurința cu care Gaziantep primește gol pentru a ne construi biletul zilei.

BILETUL ZILEI - 08.02.2020

Atl. Madrid - Celta Vigo 2-2 (1-1)
1 - COTĂ 1.67

Gazintep - Goztepe 2-0 (0-0)
GG - COTĂ 1.56


COTĂ TOTALĂ - 2.61 (PIERDUT)

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 08.02


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Gazdele câștigă (1) - COTĂ 1.67

Cu fiecare etapă scursă Atletico pare tot mai aproape de titlu iar un meci cu Celta nu ar trebui decât să le asigure un avans cât mai mare. Trupa lui Simeone pare capabilă să gestioneze presiunea unui sezon lung și să le sufle din nou trofeul granzilor Real și Barcelona (ultima oară a făcut-o în 2014).

De partea cealaltă, Celta Vigo a început anul diametral opus față de cum a terminat 2020. Dacă înainte de Anul Nou adunaseră 6 victorii și un egal în ultimele 7 meciuri, Los Celestos au strâns doar 2 egaluri în cele 6 meciuri din 2021.

 • Atletico a câștigat ultimele 8 meciuri de campionat (și are 9 victorii în ultimele 10 meciuri);
 • Pe teren propriu, trupa lui Simeone a câștigat ultimele 8 meciuri de campionat (și a primit doar 2 goluri în acest interval);
 • În ultimele 4 deplasări, Celta Vigo a obținut un singur egal (și a adunat 3 înfrângeri);
 • Celta Vigo a pierdut toate cele 7 meciuri jucate până acum cu echipe aflate pe locuri de cupe europene (golaveraj 4 - 21, primind minim 2 goluri în fiecare din aceste 7 meciuri);
 • Celta Vigo a adunat doar 9 puncte în 11 deplasări în acest sezon;
 • Atletico a câștigat 14 din cele 15 meciuri jucate până acum cu echipe aflate în afara locurilor de Liga Campionilor (singurul egal este un 0-0 la Huesca, în septembrie).

② Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 1.56

Pleacarea lui Șumudică a destabilizat-o în mod clar pe Gaziantep, care nu a mai reușit să obțină decât o victorie în ultimele 7 meciuri. O nouă victorie ar putea veni în fața lui Goztepe, echipă care nu se simte deloc confortabil în deplasare, dar care reușește să marcheze în mod constant. Cum Gaziantep are nevoie de victorie pentru a păstra speranțe la locurile europene iar Goztepe e o echipă care nu se dă în lături de la un joc deschis, ne așteptăm să vedem goluri la ambele porți.

 • Ambele echipe au marcat în ultimele 6 întâlniri directe;
 • Ambele echipe au marcat în 7 din ultimele 8 meciuri pe terenul lui Gaziantep;
 • Gaziantep are un singur meci din ultimele 10 în care nu a primit gol și 4 meciuri din ultimele 22 fără gol primit;
 • Gaziantep a marcat în ultimele 22 meciuri jucate acasă;
 • Ambele echipe au marcat în 5 din ultimele 6 deplasări ale lui Goztepe;
 • Goztepe are o singură deplasare din ultimele 8 în care nu a marcat.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro