Meniu

BILETUL din 20 Aprilie. Meci închis între Besiktas și Sivasspor


BILETUL ZILEI - 20.04.2021

Sivasspor - Besiktas 0-0
O2.5 - COTĂ 1.95 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 2.63

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 20.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Se marchează cel puțin 3 goluri (O 2.5) - COTĂ 1.95

Besiktas s-a încurcat surprinzător în ultima etapa cu Ankaragucu, pe teren propriu, după ce a condus cu 2-0 și a ratat un penalty. Liderul s-a trezit însă egalat în chiar ultimul minut de joc și i-a permis astfel lui Fenerbahce să se apropie la doar două puncte. Un nou pas greșit pe terenul lui Sivasspor ar complica și mai mult situația lui Besiktas, în condițiile în care Fener joacă acasă contra lui Kasimpasa.

Sivasspor vine după o serie solidă cu 5 victorii și un egal în ultimele 6 meciuri, rezultate care au propulasat-o până pe locul 8 și cu un meci mai puțin jucat. O victorie i-ar duce pe locul 5 și ar aprinde speranțele la un loc de cupă europeană. În plus, Sivasspor a reușit să marcheze 10 goluri în ultimele 3 meciuri și 15 în ultimele 5, o performanță remarcabilă. Cum ambele echipe sunt în căutarea punctelor iar întâlnirile directe au adus mereu spectacol, mizăm și acum pe un meci cu multe goluri.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 8 întâlniri oficiale au fost foarte spectaculoase și au adus cel puțin 3 goluri pe tabelă;
  • 8 din ultimele 11 meciuri ale lui Besiktas au consemnat câștigător pariul Peste 2,5 goluri;
  • Sivasspor a făcut 4 meciuri extrem de spectaculoase în ultimele 5 etape cu un golaveraj cumulat de 15-8, o medie de pete 4 goluri pe meci;
  • 3 din cele 4 meciuri ale lui Sivasspor cu echipele de top 3 s-au terminat cu minim 3 goluri pe tabelă;
  • 11 din cele 13 meciuri ale lui Besiktas cu echipele din prima jumătate a clasamentului au bifat pariul Peste 2,5 goluri. În plus, toate cele 6 deplasări au consemnat și cel puțin 3 goluri.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro