Meniu

BILETUL din 12 Octombrie. Calificările ne-au adus cota 2.3!


BILETUL ZILEI - 12.10.2021

San Marino - Andorra 0-3 (0-1)
NGG - COTĂ 1.53 (CÂȘTIGAT)

Danemarca - Austria 1-0 (0-0)
1 - COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.29

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 12.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.53

Două dintre cele mai slabe selecționate europene își dau întâlnire marți de la ora 21:45, la Serravalle, pe San Marino Stadium. Desigur, meciul este unul fără nici un fel de miză, căci San Marino și Andorra știu deja sigur că vor împărți ultimele două poziții, cu formația gazdă cel mai probabil în postura de lanternă roșie.

Despre San Marino nu sunt multe de spus din punct de vedere fotbalistic - cu doar două egaluri (contra Gibraltarului și Liechetensteinului) în ultimii 6 ani (și câteva zeci bune de înfrângeri), formația gazdă demonstrează doar că dorește să rămână afiliată FIFA. Nici despre latura ofensivă nu sunt multe de spus, căci golurile din întreaga istorie a echipei se pot număra probabil pe degetele mâinilor, iar în ultimele 42 de meciuri au găsit drumul spre gol doar de 4 ori.

Nici în privința Andorrei lucrurile nu stau mult mai bine, dar aceștia au bifat totuși două victorii în ultimii 2 ani - una chiar cu San Marino și una contra Moldovei. În ultima vreme a ajuns însă să fie surclasată de naționale precum cea a Maltei sau a Insulelor Feroe, așa că multe lucruri nu ar fi de completat nici despre această echipă.

PUNCTE CHEIE:

  • San Marino a marcat doar de 4 ori în ultimele 42 de meciuri (două goluri izbutite acasă și alte două în deplasare);
  • În ultimii 6 ani, doar două meciuri jucate acasă de Andorra s-au terminat cu ambele echipe printre marcatoare (dintr-un total de circa 30 de partide);
  • Nici Andorra nu excelează ofensiv, cu 3 goluri marcate în ultimele 15 deplasări;
  • Din ultimele 24 de deplasări ale Andorrei, doar 3 s-au terminat cu goluri la ambele porți;
  • Andorra a câștigat ambele întâlniri directe de până acum cu 2-0.

② Danemarca câștigă (1) - COTĂ 1.50

Danemarca are cel mai bun parcurs dintre toate naționalele europene în drumul spre Mondialul din Qatar, iar o victorie în meciul de acasă contra Austriei le-ar asigura matematic calificarea. După 7 etape de joc, noridicii nu au doar procentaj maxim de puncte, dar nici nu au primit vreun gol și au marcat în schimb de 26 de ori. Ajunsă și în semifinala de la Euro 2020, de unde a fost eliminată parcă nedrept de Anglia, Danemarca începe să se dovedească o adevarată forță a fotbalului și întâlnește o națională austriacă care nu impresionează.

Deși au câștigat deplasarea din Feroe din utima etapă, austriecii ocupă abia locul 4 în grupă (cu 10 puncte, la egalitate cu Israelul dar cu 4 puncte în urma Scoției, ocupanta locului de baraj), iar șansele lor de a ajunge în Qatar țin mai mult de domeniul fantasticului (Scoția ar trebui să se încurce cu Moldova sau Feroe plus să piardă cu Danemarca iar austriecii să câștige toate meciurile, inclusiv acesta cu Danemarca). În plus, în afara acelui egal cu Italia de la Euro, Austria nu a arătat prea mult fotbal în ultimul an și face deplasarea la echipa care a învins-o acasă cu 4-0. Cum nici în duelurile recente cu Scoția (0-1) sau Israel (2-5) austriecii nu au avut replică, credem că deznodământul partidei nu le va fi nici de această dată favorabil.

PUNCTE CHEIE:

  • Danemarca a câștigat toate cele 7 meciuri din grupă, fără să primească vreun gol;
  • În ultimele 7 partide, danezii au 6 victorii (inclusiv un 4-1 în Rusia, un 4-0 cu Țara Galilor sau 5-0 cu Israel) plus un egal cu Anglia în semifinala Euro de pe Wembley;
  • Danemarca are 11 victorii în ultimele 15 meciuri acasă, doar Belgia, Anglia și Finlanda (după acea tragedie de la Euro) plecând neînvinse de la Copenhaga;
  • Austria nu a impresionat deloc în meciurile de calificare, și a pierdut recent cu Scoția și Israel, în timp ce a trecut cu greu de Moldova și Feroe;
  • Danemarca a câștigat ultimele două întâlniri directe cu un golaveraj total de 6-0.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro