Meniu

BILETUL din 13 Aprilie. Astra ne livrează cota 2.25!


BILETUL ZILEI - 13.04.2021

Astra - Dinamo (22:15)
1 - COTĂ 2.25

COTĂ TOTALĂ - 2.25

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 13.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Astra câștigă (1) - COTĂ 2.25

Astra a ratat de puțin accesul în play-off, după ce în ultimele 3 etape nu a reușit să termine decât la egalitate cu Botoșani, Gaz Metan și UTA. Ce-i drept, după egalul cu Botoșani, șansele de acces în play-off erau deja mici, așa că motivația giurgiuvenilor a cam lipsit în ultimele 2 meciuri. Cu toate acestea, echipa a arătat un joc foarte solid în 2021 și pare capabilă să se lupte în momentul de față cu orice adversar din Liga 1.

Dinamo în schimb a încheiat cel mai slab sezon regulat de Liga 1 și probabil unul din cele mai proaste din istoria clubului. Echipa a trăit umilință după umilință în acest sezon și are șanse mari să retrogradeze dacă nu intervine vreo minune în jocul echipei. Accederea în semifinale pare mai mult o întâmplare și nu credem că Dinamo va reuși un alt rezultat decât cel din ultimul meci direct, de la finalul lui februarie.

PUNCTE CHEIE:

  • Astra traversează o perioadă foarte bună, cu 6 victorii și 4 egaluri în ultimele 10 meciuri;
  • Astra a câștigat ultimele 4 întâlniri directe pe teren propriu;
  • Astra a câștigat 6 din cele 8 meciuri jucate până acum cu ultimele 4 clasate (și are 2 egaluri, ambele în deplasare);
  • Dinamo vine după 5 înfrângeri consecutive. În plus, în ultimele 10 meciuri au o singură victorie (cu Dunărea Călărași), 7 înfrângeri și 2 egaluri;
  • Dinamo a terminat neînvinsă în doar 5 meciuri din 18 contra echipelor din top 9 (a reușit o victorie la FC Argeș și alte 4 rezultate de egalitate);
  • Dinamo a primit gol în ultimele 10 meciuri.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro