Meniu

BILETUL din 15 Iunie. Golul anulat Franței ne strică biletul


BILETUL ZILEI - 15.06.2021

Franța - Germania (22:00)
G2+ - COTĂ 2.67

COTĂ TOTALĂ - 2.67

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 15.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Franța marchează cel puțin două goluri (G2+) - COTĂ 2.67

Primul mare meci de la acest turneu final este al doilea meci din Grupa F, încleștarea dintre ultimele două Campioane Mondiale, Franța (2018) și Germania (2016), și va avea loc pe Allianz Arena din Munchen. Franța se bazează pe, probabil, cel mai bun atac din lume cu jucători precum Mbappé, Griezmann, Benzema, Giroud, Coman și Dembele și întâlnește o națională germană aflată nu doar în criză, dar și cu o ofensivă aproape incapabilă să închidă ocaziile adversarilor. Problemele germane s-au văzut foarte clar în Liga Națiunilor, dar au continuat și în amicale și în calificările la Mondial. Cum Franța are jucători care pot marca la aproape orice fază și au înscris de 3 ori recent contra Țării Galilor (a căror defensivă este bine organizată), nu ar fi deloc o surpriză să puncteze de două ori și în Germania.

PUNCTE CHEIE:

  • Franța a câștigat 3 din ultimele 5 întâlniri directe, dar în 4 dintre cele 5 meciuri a și marcat de două ori;
  • Mbappe și colegii au punctat de minim două ori în 4 din ultimele 6 meciuri, chiar în fața unor adversari precum Țara Galilor sau Suedia;
  • Germania a primit gol în toate cele 6 meciuri din Liga Națiunilor, unde a încasat în total 13 goluri;
  • Și cu naționale aparent modeste, Neur și coechipierii au avut de furcă - au luat 3 într-un amical cu Turcia din 2020, 2 de la Argentina tot într-un amical din 2020, un gol de la modesta Letonie în urmă cu câteva zile și chiar au pierdut, 1-2, cu Macedonia de Nord în grupa de calificare la Mondial.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro