Meniu

BILETUL din 17 August. Spectacolul german a adus cota 2.18!


BILETUL ZILEI - 17.08.2021

Dortmund - Bayern M. 1-3 (0-1)
GG4+- COTĂ 2.18 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.18

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 17.08

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe înscriu și se marchează minim 4 goluri în total (GG4+) - COTĂ 2.18

A devenit deja o tradiție ca Super Cupa Germaniei să se dispute între Dortmund și Bayern - este deja a 5-a din ultimele 6 sezoane (asta deoarece într-un sezon Bayern a făcut eventul și Super Cupa nu s-a mai jucat). Desigur, locul bavarezilor în această finală pare aproape asigurat, cu 9 titluri deja consecutive și șanse serioase la un deceniu de dominare autoriatară. Chiar dacă nu a avut un sezon la fel de strălucit ca cel precedent, Bayern a câștigat fără mari emoții un nou titlu în Bundesliga, cu un avans final de 13 puncte față de locul secund ocupat de Leipzig. Nici Dortmund nu se poate mândri cu parcursul de anul trecut, dar finalul de sezon a salvat impresia, mai ales finala Cupei câștigate cu un categoric 4-1 în fața lui Leipzig.

Deși au terminat pe locurile 1 și 3, ambele echipe au avut mari probleme defensive, cu 44, respectiv 46 de goluri primite în 34 de etape. Desigur, apărarea a fost compensată de atac, ceea ce a și făcut ca meciurile celor două să fie pline de goluri și extrem de spectaculoase. Ultimele întâlniri directe au fost adevarătate festivaluri ale golurilor, cu un total de 16 goluri în precedentele 3 directe. Nu credem că prea multe s-au schimbat între timp, mai ales că la Dortmund a revenit Haaland, astfel că mizăm pe un nou meci din aceeași categorie.

PUNCTE CHEIE:

  • Precedentele 3 întâlniri directe au adus goluri la ambele porți și un total de minim 5 goluri pe tabelă;
  • 5 din ultimele 7 directe jucate pe terenul lui Dortmund au bifat câștigător pariul GG4+;
  • Sezonul precedent, Dortmund a marcat în toate meciurile jucate pe teren propriu (24 de partide). În 16 din aceste meciuri, a și primit gol;
  • Bayern a marcat în toate meciurile oficiale din sezonul trecut. De altfel, ultimul meci oficial în care Lewa&co nu au găsit drumul spre gol a fost în ianuarie 2020, contra lui Leipzig;
  • 13 din ultimele 18 deplasări oficiale ale lui Bayern în competițiile interne au adus goluri la ambele porți și un total de minim 3 reușite pe tabelă.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro