Meniu

BILETUL din 18 Mai. CFR câștigă campionatul cu o victorie seacă


BILETUL ZILEI - 18.05.2021

FC Botoșani - CFR Cluj 0-1 (0-0)
O2.5 - COTĂ 2.38

COTĂ TOTALĂ - 2.38

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 18.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Se marchează cel puțin 3 goluri (O2.5) - COTĂ 2.38

CFR Cluj poate profita marți de pașii greșiți ai FCSB-ului din ultima vreme și cu o victorie la Botoșani are șansa unui al 4-lea titlu consecutiv. Totuși, trupa lui Marius Croitoru nu este cea mai accesibilă echipă, mai ales pe teren propriu, astfel că misiunea ardelenilor se anunță a fi una dificilă.

În special din cauza numeroaselor transferuri făcute pe axa Botoșani - FCSB, relația între cele două echipe a tot fost arătată cu degetul de o parte dintre microbiști și nu numai. Inclusiv ultima dispută directă, câștigată de FCSB în Moldova cu 3-1 a fost considerată suspectă de unii specialiști.

Indiferent de aceste aspecte, însă, cert e că Botoșani are acum șansa de a o ajuta pe FCSB. Pentru roș-albaștrii, e imperativ ca CFR să se împiedice în fața echipei lui Marius Croitoru, care a mai furnizat surprize în fața campioanei. În acest sezon, ardelenii au pierdut returul din sezonul regular (1-2), dar au câștigat ambele meciuri de pe teren propriu. Botoșani vine oricum cu un moral foarte bun după ce a câștigat cu 3-2 la Craiova, astfel că există premisele unui meci cu goluri. Prin urmare, ne așteptăm la un meci cu goluri de ambele părți dar și cu o forțare a victoriei de către CFR, care s-ar încununa astfel campioană.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 4 meciuri ale celor de la Botoșani s-au terminat cu pariul GG3+ câștigător. Media este de 4,75 goluri pe partidă;
  • Moldovenii au bifat pariul GG în precedentele 4 jocuri disputate acasă;
  • Două din ultimele 3 deplasări ale CFR-ului s-au finalizat cu goluri de ambele părți;
  • În 8 din cele mai recente 11 meciuri directe pariul GG a ieșit câștigător;
  • 7 din ultimele 8 confruntări directe desfășurate la Botoșani s-au terminat cu goluri de ambele părți;

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro