Meniu

BILETUL din 19 Octombrie. Dortmund ne dezamăgește!


BILETUL ZILEI - 19.10.2021

PSG - RB Leipzig 3-2 (1-1)
1 - COTĂ 1.55 (CÂȘTIGAT)

Ajax - Dortmund 4-0 (2-0)
GG - COTĂ 1.42 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.20

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 19.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

① PSG câștigă (1) - COTĂ 1.46

Aflată în mare formă în campionat și venită după o victorie cu 2-0 contra lui City, PSG dă peste o formație a lui Leipzig aflată în criză profundă de rezultate. Zdrobită în deplasarea din Anglia (3-6) și învinsă și pe teren prorpiu de Brugge, Leipzig păstrează mai mult șanse teoretice să mai treacă de grupe și ar avea nevoie de o adevărată minune pentru a le putea devansa pe PSG sau City. Nici jocul din campionat nu impresionează, iar Leipzig a pierdut categoric întâlnirile recente cu cele două mari forțe ale Germaniei - Bayern și Dortmund. În aceste condiții, la care se adaguă faptul că PSG va putea alinia aproape cel mai bun 11 pentru această partidă, șansele ca viceampioana Germaniei să se întoarcă cu vreun punct de la Paris sunt minime.

PUNCTE CHEIE:

  • PSG a câștigat ultimele 8 meciuri oficiale jucate acasă, inclusiv contra lui City;
  • PSG are 10 victorii în ultimele 12 partide oficiale;
  • Leipzig are o singură victorie în ultimele 11 deplasări, și aceea contra modestei Sandhausen, echipă aflată la retrogradare în liga a doua. În plus, a pierdut 6 din aceste deplasări, inclusiv la echipe precum Mainz, Koln sau Union Berlin și s-a zbătut pentru egaluri la formații ca Freiburg sau Bremen;
  • Leipzig nu a mișcat în ultimele meciuri cu formații de top - două înfrângeri cu Dortmund (campionat și cupă), egal și înfrângere cu Wolfsburg, înfrângeri categorice cu Bayern și Man. City;
  • Leipzig are doar 4 victorii în ultimele 17 meciuri oficiale.


② Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.47

Ceva spectaculos trebuie să se întâmple marți, când primele două clasate din Grupa C a Ligii Campionilor se vor confrunta la Amsterdam în disputa dintre Ajax și Dortmund. Ambele formații au obținut puncte maxime din primele două meciuri, împotriva lui Beskitas și Sporting, așa că se vor confrunta în prima dintre întâlnirile consecutive care ar putea decide destinul lor.

Ajax a demonstrat ce putere ofensivă are în victoria cu 5-1 contra lui Sporting, dar și în victoriile cu 5-0 contra lui Vitese sau 9-0 cu Cambuur. În plus, Ajax a arătat bine și în ultimul sezon de Cupe Europene și a părăsit competiția marcând în toate meciurile, iar acum are o șansă foarte bună să avanseze de pe una din primele două locuri.

Dortmund continuă forma bună din finalul sezonului trecut și poate să îi pună în sfârșit probleme la titlu lui Bayern. Și în Ligă, ca și în campionat, Dortmund ne-a obișnuit cu meciuri spectaculoase (2-2 și 3-2 cu Sevilla, de două ori 1-2 contra lui City).

PUNCTE CHEIE:

  • Ajax are un singur meci din ultimele 11 în care nu a marcat;
  • Dortmund are un singur meci oficial din ultimele 50 în care nu a marcat;
  • 10 din ultimele 13 deplasări ale lui Dortmund au adus goluri la ambele porți;
  • 8 din ultimele 11 meciuri oficiale ale lui Dortmund au bifat pariul GG.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro