Meniu

BILETUL din 25 Mai. Cupa Serbiei aduce cota 2.35!


BILETUL ZILEI - 25.05.2021

Steaua Roșie - Partizan 0-0
1 - COTĂ 2.35 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 2.35

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 25.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Steaua Roșie câștigă (1) - COTĂ 2.35

Steaua Roșie a impresionat în sezonul acesta, nu doar în campionat, dar și în Europa unde a fost cu greu eliminată de Arsenal. Poate realiza acum eventul, după ce a obținut titlul la pas cu un total de 108 puncte (35 de victorii și 3 egaluri). Chiar dacă Partizan ar vrea să obțină un trofeu sezonul acesta (nici anul trecut nu a câștigat nimic), este greu de crezut că îi va sufla Stelei prima Cupă după o pauză de 9 ani.

PUNCTE CHEIE:

  • În ultimele 37 de meciuri disputate în toate competițiile, inclusiv în Europa League, Steaua Roșie este neînvinsă. În acest timp, a obținut 32 de victorii;
  • În cele mai recente 3 meciuri, toate câștigate, Steaua Roșie are un golaveraj uluitor: 16-2;
  • Partizan a pierdut ultimul meci oficial, 0-1 cu modesta Mladost;
  • Ultima confruntare directă a fost câștigată de Steaua Roșie, care s-a impus cu 1-0.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro