Meniu

BILETUL din 30 Martie. România U21 nu marchează și este eliminată de la Euro


BILETUL ZILEI - 30.03.2021

Germania U21 - România U21 0-0
GG - COTĂ 1.67 (PIERDUT)

Olanda U21 - Ungaria U21 6-1 (1-0)
1 - COTĂ 1.18 (CÂȘTIGAT)

Luxembourg - Portugalia (21:45)
2 - COTĂ 1.15

COTĂ TOTALĂ - 2.19

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 30.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 1.67

Calculele pentru calificarea în sferturile Europeanului sunt destul de simple în grupa României. În acest moment, Germania și România cu câte 4 puncte, în timp ce Olanda are două puncte, dar și un meci de disputat cu Ungaria, pe care probabil îl va câștiga.

Dacă luăm drept cert succesul Țărilor de Jos în ultima etapă, calculele rămân să se facă doar în jurul confruntării tricolorilor noștri cu Germania. Aici, există mai multe variante, dar pentru ca România să meargă mai departe, e nevoie să marcheze.

O victorie ne-ar scuti de orice emoție, iar o înfrângere ne-ar eliminat în lipsa unei mari surprize pe care Ungaria ar putea-o provoca împotriva Olandei. În cazul egalului, discuția e puțin mai lungă. La 0-0, Germania are avantajul golaverajului în fața noastră grație succesului cu 3-0 în fața Ungariei, iar Țările de Jos ar avea mai multe goluri marcate în meciurile directe între cele 3. 1-1 ne-ar pune pe toate pe același palier și ar intra în discuție golaverajul din meciurile cu Ungaria, acolo unde noi avem deja dezavantaj pentru faptul că am câștigat la doar un gol diferență. De la 2-2 în sus, Olanda rămâne acasă indiferent de rezultatul din meciul cu Ungaria.

În concluzie, România trebuie să marcheze, iar două goluri i-ar asigura în mare proporție calificarea. Cum Germania a arătat și ea o forță ofensivă deosebită, e destul de logic să ne așteptăm la un joc cu goluri de ambele părți.

PUNCTE CHEIE:

 • Ultimele 4 partide pe care România U-21 le-a jucat s-au încadrat fără mari probleme în limitele pariului GG. Golaverajul tricolorilor în intervalul indicat este de 8-4;
 • Naționala noastră de tineret a bifat 5 GG-uri în 6 meciuri jucate la turneele finale Europene în ultimii 2 ani. Singura excepție a fost meciul fără mare miză cu Franța;
 • România și Germania s-au întâlnit și în 2019, dar atunci confruntarea s-a desfășurat în semifinale și a fost pierdută de ai noștri cu 2-4 după ce la pauză scorul era 2-1 în favoarea echipei lui Rădoi;
 • Germania a bifat pariul GG în 3 din precedentele 4 partide, singura excepție fiind jocul cu Ungaria. Golaverajul nemților din această perioadă este de 7-3;
 • În 17 din precedentele 22 de meciuri jucate de adversara tricolorilor au marcat ambele echipe.


② Olanda U21 câștigă (1) - COTĂ 1.18

Lupta pentru play-off-ul de promovare se încheie azi în Liga a II-a. O luptă extrem de intensă, ce a lăsat șanse aproape tuturor echipelor. Chiar dacă Mioveniul nu a avut un joc convigător, o victorie astăzi le asigură locul în play-off. Aerostar e probabil cea mai slabă echipă din eșalonul secund, așa că o victorie a gazdelor ar trebui să fie la îndemână.

PUNCTE CHEIE:

 • Ungaria a pierdut ambele meciuri jucate la acest turneu final și nu mai are nicio șansă la calificare
 • Maghiarii au fost loviți de coronavirus înainte de startul turneului și au o trupă din care lipsesc 8 oameni. În plus, Kiss și Szoke vor fi suspendați după măcelul contra României;
 • Olanda este una dintre favoritele la câștigarea trofeului, iar pentru a se califica au nevoie de o victorie;
 • În preliminarii, olandezii au obținut 9 victorii în primele 9 meciuri și s-au înclinat abia în ultima etapă, în Portugalia (1-2). Golaverajul în grupă al Țărilor de Jos a fost 46-5.

③ Portugalia câștigă (2) - COTĂ 1.15

Porrtugalia nu a început tocmai bine aceste preliminarii, dar chiar și așa ar fi trebuit să aibă 6 puncte din primele două jocuri. În prima partidă, acasă cu Azerbaidjan, lusitanii au tras din toate pozițiile, dar singurul gol al partidei a fost, de fapt, un autogol al azerilor.

În a doua partidă, portughezii s-au deplasat în Serbia, acolo unde au terminat 2-2. Totuși, pe final, Cristiano Ronaldo a înscris un gol valabil, însă brigada de arbitraj nu a văzut că o minge respinsă de apărarea gazdelor a depășit linia porții, astfel că deținătoarea titlului european a trebuit să se mulțumească cu o remiză.

Meciul cu Luxemburg al portughezilor pare mai degrabă o formalitate, chiar dacă naționala din zona Benelux a crescut mult în ultimii ani. Totuși, numele care compun lotul Portugaliei nu ar trebui să lase nicio șansă adversarilor.

PUNCTE CHEIE:

 • 767 de milioane este evaluarea făcută lotului Portugaliei de către Transfermarkt, în timp ce adversarii valorează, în total, aproape 20 de milioane de euro;
 • Portugalia a câștigat toate cele 12 confruntări directe desfășurate în ultimii 35 de ani, 11 dintre ele la zero;
 • Luxemburg are 3 înfrângeri, un egal și o victorie în precedentele 5 partide. Chiar dacă au învins pe Irlanda în ultimul meci, gazdele au pierdut cu Qatar sau Cipru;
 • În ultimele 12 meciuri, Portugalia are 8 victorii și o singură înfrângere, cu Franța. Cele 3 egaluri au venit în deplasările din Serbia, Franța și acasă cu Spania.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro