Meniu

BILETUL din 07 Septembrie. Câștigăm fără mari emoții


BILETUL ZILEI - 07.09.2021

Kazakhstan U21 - Danemarca U21 0-1 (0-0)
2 - COTĂ 1.37 (CÂȘTIGAT)

Olanda - Turcia 6-1 (3-0)
O2.5 - COTĂ 1.57 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.15

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 07.09

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Danemarca U21 câștigă (2) - COTĂ 1.37

La fel ca și naționala mare, tineretul danez este într-o creștere clară valorică și vrea să ajungă din nou la un turneu final, după ce la Euro 2020 au fost opriți la penalty-uri de Germania U21 în sferturile competiției. În grupe, danezii au jucat excelent și au obținut 3 victorii din 3 fără vreun gol primit, inclusiv contra Franței, una din marile favorite ale turneului. Revenind la actuala grupă de calificare, misiunea nordicilor nu este deloc ușoară, căci din grupa I mai fac parte Belgia, Scoția și Turcia, echipe incomode ce pot căuta să profite de punctele pierdute. Cum Belgia are deja 2 victorii din tot atâtea meciuri (3-0 cu Turcia și 3-1 cu Kazakhstan), Danemarca este obligată să dea replica și să câștige această partidă.

Kazkhstanul nu are prea multe de spus și a pierdut 6 din ultimele 7 meciuri, inclusiv cu Uzbekistan și Insulele Feroe sau Muntenegru. Dacă în precedenta campanie de calificări a reușit să obțină 10 puncte din 10 meciuri, sunt șanse mari ca în această campanie finalul să îi găsească cu o colecție mai mică de puncte.

PUNCTE CHEIE:

  • Kazakhstan are 6 înfrângeri în ultimele 7 meciuri;
  • Kazakhstanul a primit gol în ultimele 24 de meciuri, inclusiv 3 de la Feroe, 4 de la Macedonia de Nord sau 9 în două partide cu Muntenegru;
  • Danemarca are 14 victorii și 5 egaluri în ultimele 19 meciuri.

② Se marchează cel puțin 3 goluri (O2.5) - COTĂ 1.55

După un început perfect la Euro, cu maxim de puncte în grupe, Olanda s-a trezit eliminată de Cehia după un 0-2 sec, chiar pe teren propriu. Revenită în lupta de calificare la Mondial, Portocala Mecanică s-a chinuit în Norvegia de unde s-a întors cu un singur punct, înainte de a zdrobi cu 4-0 reprezentativa Muntenegrului. Aceste rezultate i-au adus doar locul 2 în grupă, cu 10 puncte după 5 etape, la un punct în urma liderului Turcia și la egalitate cu Norvegia. O victorie este crucială pentru Depay&co, care nu concept să rateze un nou turneu final.

Turcia a fost una din marile dezamăgiri ale Euro 2020. Fără punct obținut și cu un singur gol marcat, turcii au fost carne de tun pentru toți adversarii. În meciurile de calificare, au cedat un egal în fața Muntenegrului după ce au condus cu 2-0. Acest rezultat a amintit de egalul rușinos cu Letonia, tot de pe teren propriu, când au condus cu 2-0 și 3-1. Turcii rămân însă cu victoria meritorie din tur, 4-2, și este greu de crezut că vor ceda această întâlnire fără luptă. Mizăm pe un nou meci cu goluri, așa cum au fost toate partidele din grupa de calificare ale Turciei.

PUNCTE CHEIE:

  • 4 din ultimele 5 meciuri ale Turciei au adus cel puțin 3 goluri pe tabelă;
  • Toate cele 5 meciuri ale Turciei din grupa de calificare s-au încheiat cu minim 3 mingi în plasă;
  • 6 din ultimele 9 meciuri ale Olandei au confirmat pariul Peste 2,5 goluri;
  • Turcia a câștigat ultimele două întâlniri directe, de fiecare dată marcând cel puțin 3 goluri.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro