Meniu

BILETUL din 9 Martie. Favoritele ne aduc o cotă de 2.32.

Juventus a reușit un gol extrem de important în partida tur din Portugalia și are de întors acum un scor de 1-2. Vine după o victorie importantă în campionat, 3-1 cu Lazio, care îi păstrează șansele la titlu și întâlnește un adversar care nu traversează cea mai bună formă. În plus, Juventus a arătat că știe să se mobilizeze în meciurile importante, în timp ce Porto a pierdut toate meciurile eliminatorii jucate în ultima vreme (fie că vorbim de Cupă Portugaliei sau de Cupa Ligii).

În celălalt meci, Braga joacă pentru a urca din nou pe locul 2. Braga are nu doar un joc foarte solid pe teren propriu, dar este o echipă care rar se încurcă în meciurile cu echipele mai slab cotate. Are și un moral bun după ce a eliminat-o pe Porto din cupă.

BILETUL ZILEI - 09.03.2021

Juventus - Porto 3-2 d.p. (2-1; 0-1)
1 - COTĂ 1.48 (CÂȘTIGAT)

Braga - Guimarares 3-0 (2-0)
1- COTĂ 1.60 (CÂȘTIGAT)COTĂ TOTALĂ - 2.32

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 09.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Juvenuts câștigă (1) - COTĂ 1.48

Juventus a făcut un meci slab în tur și a avut noroc cu golul înscris pe final. Prin urmare, chiar și o victorie cu 1-0 le este suficientă alb-negrilor pentru a se califica mai departe. Ronaldo & Co au un joc foarte solid pe teren propriu, iar portughezul este cunoscut pentru felul cum se auto-depășește în meciurile eliminatorii.

Porto nu traversează cea mai fericită perioadă. A fost eliminată de Braga din Cupa Portugaliei, deși a avut un om în plus vreme de 60 de minute. Egalurile din campionat cu Sporting, Boavista și Belenenses i-au făcut să tremure pentru locul 2 și să piardă orice speranță la titlu. Acest lucru ar putea fi o mare problemă în motivația echipei, căci spernațele unui trofeu erau clar pe plan intern și nu în Liga Campionilor. Din toate aceste motive, credem că Juventus se va impune în acesată seară.

PUNCTE CHEIE:

  • Juventus a câștigat 10 din ultimele 11 meciuri pe teren propriu (plus un egal cu Inter în Cupă);
  • În Liga Campionilor, Juventus a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri jucate pe teren propriu (Barcelona e singura echipă care s-a impus la Torino);
  • În precendeta vizită a lui Porto la Torino, din 2017, Juventus s-a impus cu 1-0;
  • Și în sezonul 2018/2019, când Porto a participat în Liga Campionilor și a trecut de grupe, a pierdut ambele deplasări din fazele superioare.

② Braga câștigă (1) - COTĂ 1.60

Eliminată fără drept de apel de către Roma din Europa League, Braga impresionează pe plan intern. A eliminat-o pe Porto din Cupa Portugaliei deși a jucat cu un om în minus din minutul 38, iar în clasament este pe locul 3, la 2 puncte în urma lui Porto dar și cu un meci restant. Așadar, în cazul unei victorii va urca pe locul 2 și are șanse tot mai mari să prindă un loc de Liga Campionilor, o performanță remarcabilă.

Guimaraes păstrează șanse la un loc de Europa League (este la 6 puncte de Ferreira), dar în campionatul portughez există clar o ruptură între cele 3 echipe de pe podium și restul. Acest aspect s-a văzut și în meciurile disputate de echipe precum Guimaraes sau Ferreira (echipele de pe 5 și 6) cu cele 3 forțe actuale. Cum Braga simte momentul slab al lui Porto și caută să profite de situație, mizăm pe o victorie a gazdelor.

PUNCTE CHEIE:

  • Braga a câștigat ultimele 4 dueluri directe și 6 din ultimele 7 (un meci s-a terminat la egalitate);
  • Braga a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri de campionat pe teren propriu;
  • Braga a câștigat 14 din cele 16 meciuri de campionat cu echipe aflate mai jos de locul 5;
  • Guimaraes a pierdut toate cele 3 meciuri jucate până acum cu echipele de pe podium;
  • Guimaraes a pierdut 2 din ultimele 4 meciuri.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro