Meniu

BILETUL din 11 August. Chelsea, egalată pe final


BILETUL ZILEI - 11.08.2021

Chelsea- Villarreal 1-1 (1-0)
1&0-3 - COTĂ 2.35 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.35

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 11.08

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Chelsea câștigă și se marchează cel mult 3 goluri (1&0-3) - COTĂ 2.35

Chelsea a prins cu mari locul 4 în Premier League (care îi asigura un loc în Liga Campionilor), după ce a avut un tur foarte modest (8 victorii, 5 egaluri și 6 înfrângeri). Treptat însă echipa a căpătat un alt ritm și a reușit chiar să câștige Liga Campionilor, o performanță pe care probabil nimeni nu o anticipa într-o competiție în care City, PSG sau Bayern erau mari favorite. Arma secretă a londonezilor a fost însă apărarea - în Premier League au avut o apărare comparabilă cu cea a lui City, iar în cele 7 meciuri eliminatorii din Ligă a primit doar două goluri, deși a jucat cu echipe precum Atletico, Real, Porto sau City, pe lângă alte două primite în cele 6 meciuri din grupe.

Villarreal a încheiat un sezon slab pe plan intern, terminând pe locul 7 și fără să reușească să le pună mari probleme granzilor. În Europa însă, spaniolii au jucat aproape perfect și au bifat 12 victorii și 3 egaluri. E drept însă că și traseul le-a fost unul extrem de favorabil: în grupe au jucat cu Qarabag (iar primul meci l-au câștigat la masa verde), M. Tel Aviv și Sivasspor, echipe limitate și care nici nu erau în cea mai bună formă. Impresionant a fost jocul din șaisprezecimi, când Villarreal a câștigat tur-retur meciurile cu Red Bull Salzburg, supertrupa austriacă. Au urmat Dynamo Zagreb și Dynamo Kiev, echipe venite totuși dintr-un fotbal clar inferior. Semifinala și finala le-a adus adversari britanici - Arsenal în semifinale (o altă echipă ieșită însă din formă) și marea favorită a trofeului, United, pe care Villarreal a învins-o însă la penalty-uri. În stagiul de pregătire din această vară echipa a arătat însă modest, și clar pornește cu a doua șansă în fața lui Chelsea.

PUNCTE CHEIE:

  • Toate cele 7 meciuri eliminatorii ale lui Chelsea din Ligă au avut cel mult 3 goluri pe tabelă;
  • Chelsea a câștigat 10 din cele 13 meciuri de Liga Campionilor din sezonul trecut, iar mulți dintre adversari au fost peste Villareal. De altfel, Chelsea a trecut lejer de Real Madrid și Sevilla, echipe care la rândul lor au învins-o pe Villareal;
  • Villarreal a bifat toate meciurile eliminatorii din Europa League cu cel mult două goluri pe tabelă;
  • Villarreal a arătat modest în amicale, cu 3 egaluri și 3 înfrângeri;
  • Și în sezonul trecut de campionat, Villarreal a avut mari probleme cu echipele de top din Spania, bifând o singură victorie în 12 meciuri contra primelor 6 clasate.___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro