Meniu

BILETUL din 13 Octombrie. Cota 2.45 din America, verde!


BILETUL ZILEI - 13.10.2021

El Salvador - Mexic 0-2 (0-1)
H2(1.5) - COTĂ 2.45 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.35

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 13.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Mexic câștigă la cel puțin două goluri diferență (H2(1.5)) - COTĂ 2.45

Deși a cedat ușor surprinzător puncte cu Panama și Canada, Mexicul este la șefia grupei de calificare pentru Mondial și are șanse foarte mari să prindă un loc direct la turneul final. Ajutată și de înfrângerea SUA din ultima rundă, are acum un avans de 3 puncte față de urmăritoare și este în mod clar cea mai valoroasă echipă a grupei.

El Salvador a izbutit un egal interesant în SUA și o victorie relativ surprinzătoare cu Panama, dar și-a demonstrat de multe ori limitele, cum ar fi meciurile contra Candadei sau Costei Rica. Cu speranțe doar teoretice pentru un loc la Mondial, pare greu de crezut că formația gazdă va reuși să le pună mari probleme mexicanilor.

PUNCTE CHEIE:

  • Mexic a câștigat ultimele 8 dueluri directe (6 dintre ele la minim două goluri diferență);
  • Mexic nu a primit gol în 10 din ultimele 14 partide, interval în care are 9 victorii și 5 remize;
  • În ultimii 3 ani, Mexic nu a pierdut cu nici unul din adversarii din grupa de calificare;
  • El Salvador a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri și are o singură victorie în ultimele 9 meciuri (plus 3 egaluri și 5 înfrângeri);
  • El Salvador nu are nici o victorie în ultimii doi ani contra celor 3 puteri din zonă - Mexic, SUA sau Canada.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro